REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Paprasta ir soti mišrainė. Čia labai tinka krienai“, – sako tinklaraščio „Jurgittos virtuvė“ autorė.

„Paprasta ir soti mišrainė. Čia labai tinka krienai“, – sako tinklaraščio „Jurgittos virtuvė“ autorė.

REKLAMA

Mišrainės ingredientai: 1 vnt. vištienos filė; 2 kietai virti kiaušiniai; 50 gr. fermentinio sūrio; 60 gr. marinuotų perlinių svogūnėlių; prieskoninių žolelių mėsai; druskos; pipirų; svogūno laiškų.

Užpilui: 3 v.š. majonezo; 1–2 a.š. krienų (baltų); 2 v.š. jogurto be priedų.

Vištieną supjaustome plonomis juostelėmis, pabarstome žolelėmis, druska, pipirais ir paliekame bent valandą pasimarinuoti (jei neturite laiko – nebūtina).

Apkepiname aliejuje ant didelės ugnies, kol gražiai apskrunda. Kiaušinius pjauname per pusę ir supjaustome skiltelėmis, sūrį - plonomis juostelėmis. Dedame svogūnėlius. Sumaišome su išmaišytais užpilo ingredientais, pabarstome svogūno laiškais. Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų