Paprasta, greita ir pigu: ši mišrainė taps tikra vasaros favorite

„Visų valgiusių šią mišrainę nuomonės apie ją buvo: Dar! Taigi, dalinuosi šios kuklios, gal todėl taip gerai įvertintos (kuklumas puošia), mišrainės receptu“, – sako recepto autorė.

Krabų mišrainei reikės: 220 g konservuotų kukurūzų; 200 g krabų lazdelių; 150 g agurkų; 1 mažo raudonojo svogūno; 50–80 g marinuotų agurkų; 150 g virtų morkų; 150 g ryžių (jei mėgstate, galite ir daugiau); 6 šaukštų majonezo (jei nemėgstate, galite ir mažiau); 1/2 šaukštelio juodųjų pipirų; 2 šaukštelių salotų prieskonių;

Papuošimui: 1/2 šaukštelio džiovintų petražolių.

Krabų mišrainės receptas

Kukurūzus nusunkite. Krabų lazdeles, nuplautus agurkus, marinuotus agurkus, išvirtas morkas ir nuluptus svogūnus susmulkinkite. Išvirkite ryžius, nusunkite ir nuliekite lediniu vandeniu. Palikite apie 20 min. pastovėti, kad gerai nuvarvėtų.

Majonezą sumaišykite su juodaisiais pipirais ir salotų prieskoniais. Atsargiai sumaišykite paruoštas daržoves su atvėsusiais ryžiais ir majonezu. Papuoškite džiovintomis petražolėmis.

Šaltinis: tinklaraštis Mukatanas


Rašyti komentarą...
O
Ona
2021-06-25 12:55:46
Pranešti apie netinkamą komentarą
Kuo daugiau sudėtinių dalių,tuo didesnis niekalas.
Atsakyti
-6

I
Ieva
2021-06-25 14:13:51
Pranešti apie netinkamą komentarą
Man geriausia vasaros mišrainė - apvirti brokoliai, mažieji špinatai ir krabų skonio lazdelės. Susmulkini kokio nori dydžio, truputis druskos, pipirų ir jei nori majonezo, aliejaus ar kitokio salotų užpilo. Skanu.
Atsakyti
-6

A
Asta
2021-06-25 23:11:32
Pranešti apie netinkamą komentarą
Tai valgykite kiekvieną dalį atskirai, su dviejų valandų pertrauka tarp valgių. Ir kai lašinius valgysite, tai pirma suvalgykite lašinius, po trijų valandų duoną, ir tada po dar dviejų valandų svogūną
Atsakyti
-9

SKAITYTI KOMENTARUS (7)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų