Paprasta, greita ir pigu: ši mišrainė taps tikra vasaros favorite

, Publikuota 2021.06.25 11:45

Rima 2021-06-26 20:36:01
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Tai naujieną parašė! Šitą mišrainę žinau nuo paauglystės.Tik be žalių svogūnų ir kažkokių salotų prieskonių, tokių net nežinau.   ATSAKYTI
Nui 2021-06-26 12:46:28
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Labai greitas receptas bet reikia virti morkas. Niekalas, o ne receptas   ATSAKYTI
Ieva 2021-06-25 14:13:51
Pranešti apie netinkamą komentarą
-6
Man geriausia vasaros mišrainė - apvirti brokoliai, mažieji špinatai ir krabų skonio lazdelės. Susmulkini kokio nori dydžio, truputis druskos, pipirų ir jei nori majonezo, aliejaus ar kitokio salotų užpilo. Skanu.   ATSAKYTI
Ona 2021-06-25 12:55:46
Pranešti apie netinkamą komentarą
-6
Kuo daugiau sudėtinių dalių,tuo didesnis niekalas.   ATSAKYTI
Asta 2021-06-25 23:11:32
Pranešti apie netinkamą komentarą
-9
Tai valgykite kiekvieną dalį atskirai, su dviejų valandų pertrauka tarp valgių. Ir kai lašinius valgysite, tai pirma suvalgykite lašinius, po trijų valandų duoną, ir tada po dar dviejų valandų svogūną   ATSAKYTI
Rima 2021-06-28 14:30:06
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Gaunasi didelis MARMALAS   ATSAKYTI
Vilija 2021-06-30 18:40:19
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Na mažai ingridientų tai ir skonis nebus subtilus. Gal pvz man patinka žalia spalva, tai tada raudona niekalas. Nepatikantis daiktas negali būti niekalas.   ATSAKYTI
REKLAMA
Į viršų