• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prasidėjęs daržovių konservavimo ir marinavimo sezonas įtraukia ir daugelį šeimynų. Vis dėlto, daugiausiai laiko, deja, užima, pasirūpinimas stiklainiais, kuriuos būtina dezinfekuoti prieš naudojimą.

4

Prasidėjęs daržovių konservavimo ir marinavimo sezonas įtraukia ir daugelį šeimynų. Vis dėlto, daugiausiai laiko, deja, užima, pasirūpinimas stiklainiais, kuriuos būtina dezinfekuoti prieš naudojimą.

REKLAMA

Jei iki šiol juos virindavote arba valydavote sudėtingais būdais, tai nuo šiol bandykite kitaip: pasirodo, yra gudrybių, kurias turėtų žinoti kiekviena šeimininkė. 

Jums tereikia pasiimti reikiamo dydžio konservavimui skirtų stiklainių ir dezinfekuoti juos per minutę. 

Kitaip tariant, imkitės veiksmų žingsnis po žingsnio. 

Iš pradžių išskalaukite juos. Kai tai padarysite, atidžiai patikrinkite, ar nėra įtrūkimų, dužusių vietelių. Tokius būtinai pašalinkite, o jeigu pastebėsite, kad turite tvarkingus ir neskilusius, galite imtis tolimesnių veiksmų. 

Taigi, dabar jau metas imtis valymo: įpilkite į kiekvieną stiklainį truputį vandens, paverskite juos ant šono (kaip parodyta nuotraukoje) ir įjunkite mikrobangų krosnelę 1 minutei. Mikrobangų krosnelės galingumas turi būti 800-1000 W. 

REKLAMA
REKLAMA

Po minutės atjunkite ir išimkite dezinfekuotus stiklainius, sudėkite ant rankšluosčio  leiskite jiems išdžiūti. 

Kai tai padarysite, jūsų indeliai bus paruošti naudoti. Prireiks tik išvalyti dangtelius, kad ir jie būtų paruošti naudoti. Juos galite dezinfekuoti su spiritu arba kaitinimo būdu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų