Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Neklaidinkite
@Mociute Nu kur virtos bulvės? Labai prastas receptas. Kažko nedarašė.
Cepelinai verdami 20-25 min.
@Marija Nu jau tikrai
@Mociute Nu kur virtos bulvės? Labai prastas receptas. Kažko nedarašė.
Cepelinai verdami 20-25 min.
Ir kas verda cepelinus be virtu bulviu? Tai butina deti, nes ir skonis geresnis ir minkstesni .
@Irena Net baisu skaityti ir klaidinti jaunas seimininkes.tokiu net neragsuciau.
@Irena Tik be virtų bulvių, labai skanūs, nėra kieti, kas ragauja- visiems patinka ir pasinaudoja šiuo receptu.
@Irena nebūtina-kinta skonis, aš dedu saują atvėsintų virtų vandenyje manų košės-pabandykit tikrai nustebinsit baltais minkštais puikaus skonio cepelinais. Netikit?
@lora cepelinai su manais didziausia nesamone, valdiski, kaip as vadinu, visur deda manu, del iseigu, bet ne del skonio, miltai ir bulve, tai tik zemaiciu blynams, o manai ir yra miltai, tik stambesni:) as visada dedu virtu bulviu koses puse ir puse tarkes, i vandeni pilu sauksta krakmolo, ismaisyta saltam vandenyje, kad nebutu ''pasisiause'' cepelinai, kaip nuotraukoje, buna minksti purus ir skanus, tik reiketu dar bulviu baltu paieskoti, o ne geltonu.
@Irena Niekada nededu virtų bulvių. Niekada nenaudoju šiam patiekalui gaminti aliejaus. O kad cepelinai būtų purūs įberiu manų kruopų. Tikrai gardūs būna.
@Irena Visa laika verdu be virtu bulviu ir gaunasi super!
@Irena pabandykit , o tada pasakysit
@Irena Niekada nededu virtų bulvių. Be jų kaip tik minkštesni!
@Irena As vietoj virtu bulvių dedu varškės i tarki ir kiaušinių tai mase gaunasi suderinti dar svogūnai itarkuoju
@Irena Galima virti ir be virtų bulvių, bet tada reikia nuspausti labiau ir užplikyti tarkius po truputį, maišant vis uzpilant verdančio vandens. Tik nepadauginti vandens. Man kilo kitas klausimas. Ksm tie lauro lapai? Ir neįsivaizduoju cepelinuose česnako
@Irena Jokių virtų bulvių nereikia,labai geras receptas
@Irena as uzplikinu verdanciu vandeniu krakmola,kuris gaunasi,kai nupili isspausta skysti,tik reikia ilgiau palaikyti, kad gautusi daugiau krakmolo. Uzplikinus gaunasi kaip tirstas kisielius,ismaisau saukstu ir sudedu i tesla, tada nereikia virtu bulviu ir gaunasi minksti
Virti reikia apie 40-45min.tik lauro lapų nededu. Pakeičia skonį
Nusistojus krakmolui, jį reikia užtvilkyti verdančiu vandeniu, tik nedaug vandens. O tarkius stipriau išsunkti. Tada virdami neišsileidžia
Nu ir kas čia įdomaus??? Eiliniai valdiški cepelinai. Mano mama virė suvalkietiškus cepelinus,bet recepto negausite!
Aš verdu nuo užvirimo 25 min. 40 min. virti.....išsiskirs cepelinų tešla į tarkių košę manau
@Mo Tai aisku, kad ne 40 min.,o 20-25 min...vat oruraso,kad neišeitų... Daugelis receptų yra klaidingi...
tai virtu bulviu nereikia ideti, juk labai kieti bus?
ne per ilgai verdate?
Ačiū už receptą.

Skaitomiausios naujienos




Į viršų