Pamokė, kaip išvirti tobulus cepelinus: Justina gamina pagal mamos receptą

, Publikuota 2021.08.28 11:58

Roma 2021-09-02 11:25:04
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Verda daugkas be virtu bulviu.Bet su virtom minkstesni,sviesesni ir iseiga didesne.Kaip kas nori ir moka.Yra receptu,kad ir manu ideda...   ATSAKYTI
O aš išmokau cioilinus virti iš močiutės 2021-08-30 20:50:39
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Bdn   ATSAKYTI
O aš išmokau cioilinus virti iš močiutės 2021-08-30 20:49:42
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Bdn   ATSAKYTI
O aš išmokau cioilinus virti iš močiutės 2021-08-30 20:49:41
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Bdn   ATSAKYTI
reda 2021-08-30 19:58:33
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Būtinai reikia virtų bulvių.Čia blogas receptas
   ATSAKYTI
VALERIJA 2021-08-30 13:27:07
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Dėl skonio nesiginčijama ,man mano tobuliausi   ATSAKYTI
Liudamina 2021-08-30 10:53:27
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
IR DAR. NIEKADA NEDEDU PAPILDOMAI KRAKMOLO, NIEKADA!   ATSAKYTI
Liudamina 2021-08-30 10:49:40
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
As taip pat gaminu be virtu bulviu. Taip , labai isgrrzti tarkio nereikia. Labai greit pasigamina. Skanaus   ATSAKYTI
Močiutė 2021-08-30 10:34:41
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Neklaidinkite, arba pati pasitobulinkite..    ATSAKYTI
Genė 2021-08-30 10:00:15
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Visai nėra būtinybės dėti virtą bulvę
   ATSAKYTI
Alda 2021-08-30 09:43:50
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
be virtu bulviu tikrai nebus skanus bus tamsus ir kieti beto virt cepelinus reikia ne 40min kaip rasote o 20,kitaip is ju bus tik kose   ATSAKYTI
Vytautas 2021-08-30 09:24:21
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Nesu bandęs be virtų bulvių jų visuomet dedu apie 30 % tešlos mano mama taip visada dėdavo... O šiaip čia viskas o.k. Pats laikas bus prasivirti iš šviežių bulvyčių...   ATSAKYTI
Darius 2021-08-30 09:04:03
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Niekas taip negamina!! Močiutei Gėda!!   ATSAKYTI
Zmogus 2021-08-30 02:35:21
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Cepekaj... (ahhgg) reix ismegyt sestadieni. Beje kas del virtu bulviu nebutina aisku jej nori padaryt greit paprasciausiai rejk ibert truputi krakmolo bus greiciau o ir skonis nepasikejs   ATSAKYTI
Zmogus 2021-08-30 02:35:21
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Cepekaj... (ahhgg) reix ismegyt sestadieni. Beje kas del virtu bulviu nebutina aisku jej nori padaryt greit paprasciausiai rejk ibert truputi krakmolo bus greiciau o ir skonis nepasikejs   ATSAKYTI
Zmogus 2021-08-30 02:27:34
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Cepekaj... (ahhgg) reix ismegyt sestadieni   ATSAKYTI
Dalina 2021-08-29 21:09:08
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Dar ir labai nuo bulvių rūšies priklauso. Anksčiau mama niekad nededavo virtų bulvių, bet dabar aš idedu, nes bulvių rūšys nebe tos, arba reik išbandyti kurios bulvės geriausios cipelinams. Čia išbandyta.   ATSAKYTI
Zmogus 2021-08-30 02:30:57
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
@Dalina Idek truputeli krakmolo jej nenori daryti su virtom bulvem   ATSAKYTI
Ada 2021-08-29 18:36:18
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Kas verda cipelinus su česnaku ir lauro lapais.   ATSAKYTI
Nesamone 2021-08-30 10:50:23
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Tikrai, kad niekas nededa cesnaku ir lauro lapu!   ATSAKYTI
Vilija 2021-08-29 11:05:21
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
O šie cepelinai pilki kaip pelenai, tad jeigu į tarkę įdėtum vit.C būtų visai puiku, tada galėsi ir svečius vaišinti.   ATSAKYTI
Ligita 2021-08-29 22:12:40
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
@Vilija , o man tikras cepelinas, pilkas cepelinas.    ATSAKYTI
Kristina tociginiene 2021-08-29 10:54:55
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Ir butinai ne 3 o 3 .1 bulviu zodziu griuk negyvas o ne receptas   ATSAKYTI
REKLAMA
Į viršų