Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Verda daugkas be virtu bulviu.Bet su virtom minkstesni,sviesesni ir iseiga didesne.Kaip kas nori ir moka.Yra receptu,kad ir manu ideda...
O aš išmokau cioilinus virti iš močiutės
O aš išmokau cioilinus virti iš močiutės
Bdn
O aš išmokau cioilinus virti iš močiutės
O aš išmokau cioilinus virti iš močiutės
Bdn
O aš išmokau cioilinus virti iš močiutės
O aš išmokau cioilinus virti iš močiutės
Bdn
Būtinai reikia virtų bulvių.Čia blogas receptas
Dėl skonio nesiginčijama ,man mano tobuliausi
IR DAR. NIEKADA NEDEDU PAPILDOMAI KRAKMOLO, NIEKADA!
As taip pat gaminu be virtu bulviu. Taip , labai isgrrzti tarkio nereikia. Labai greit pasigamina. Skanaus
Neklaidinkite, arba pati pasitobulinkite..
Visai nėra būtinybės dėti virtą bulvę
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų