Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Neklaidinkite, arba pati pasitobulinkite..
Visai nėra būtinybės dėti virtą bulvę
be virtu bulviu tikrai nebus skanus bus tamsus ir kieti beto virt cepelinus reikia ne 40min kaip rasote o 20,kitaip is ju bus tik kose
Nesu bandęs be virtų bulvių jų visuomet dedu apie 30 % tešlos mano mama taip visada dėdavo... O šiaip čia viskas o.k. Pats laikas bus prasivirti iš šviežių bulvyčių...
Niekas taip negamina!! Močiutei Gėda!!
Cepekaj... (ahhgg) reix ismegyt sestadieni. Beje kas del virtu bulviu nebutina aisku jej nori padaryt greit paprasciausiai rejk ibert truputi krakmolo bus greiciau o ir skonis nepasikejs
Cepekaj... (ahhgg) reix ismegyt sestadieni. Beje kas del virtu bulviu nebutina aisku jej nori padaryt greit paprasciausiai rejk ibert truputi krakmolo bus greiciau o ir skonis nepasikejs
Cepekaj... (ahhgg) reix ismegyt sestadieni
Dar ir labai nuo bulvių rūšies priklauso. Anksčiau mama niekad nededavo virtų bulvių, bet dabar aš idedu, nes bulvių rūšys nebe tos, arba reik išbandyti kurios bulvės geriausios cipelinams. Čia išbandyta.
@Dalina Idek truputeli krakmolo jej nenori daryti su virtom bulvem
Kas verda cipelinus su česnaku ir lauro lapais.
@Ada Tikrai, kad niekas nededa cesnaku ir lauro lapu!

Skaitomiausios naujienos




Į viršų