Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
O šie cepelinai pilki kaip pelenai, tad jeigu į tarkę įdėtum vit.C būtų visai puiku, tada galėsi ir svečius vaišinti.
@Vilija , o man tikras cepelinas, pilkas cepelinas.
Ir butinai ne 3 o 3 .1 bulviu zodziu griuk negyvas o ne receptas
O kur virtos bulvės?taigi bus guminiai ir juodi
gamindavo cepelinus būtent taip kaip aprašyta be virtų bulvių, ir mano mama taip gamindavo, jas pradėjo vėliau pridėti ar net vien iš virtų bulvių gaminti, šitas receptas senovinis
@seniau Baigiu amžių nugyventi ir kiek save prisimenu, cepelinų tešla buvo gaminama su virtomis bulvėmis, nes be jų būtų per kieta.
@Regina Baigiu amžių baigiu vieka, baigiu zulint savo slieka
Jeu taip virčiau,tiktų maršistams vietoj akmenų.
VIRTI 20 MIM LIKS KOSE
Ir kas čia naujo išrasta
Kai kiekviena pizda aiškina kaip virti cipakus ar kepti kugeli, tai jau paskutinė stadija, įdomu ar ji pati moka, ypač tinklaraštininke
Ta močiūte matyt virti nemoka. Receptas geras. Be virtu bulviu skanesni.
Nesamoniu nesamone

Skaitomiausios naujienos




Į viršų