Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
O šie cepelinai pilki kaip pelenai, tad jeigu į tarkę įdėtum vit.C būtų visai puiku, tada galėsi ir svečius vaišinti.
@Vilija
, o man tikras cepelinas, pilkas cepelinas.
Ir butinai ne 3 o 3 .1 bulviu zodziu griuk negyvas o ne receptas
O kur virtos bulvės?taigi bus guminiai ir juodi
gamindavo cepelinus būtent taip kaip aprašyta be virtų bulvių, ir mano mama taip gamindavo, jas pradėjo vėliau pridėti ar net vien iš virtų bulvių gaminti, šitas receptas senovinis
@seniau
Baigiu amžių nugyventi ir kiek save prisimenu, cepelinų tešla buvo gaminama su virtomis bulvėmis, nes be jų būtų per kieta.
@Regina
Baigiu amžių baigiu vieka, baigiu zulint savo slieka
Jeu taip virčiau,tiktų maršistams vietoj akmenų.
VIRTI 20 MIM LIKS KOSE
Ir kas čia naujo išrasta
Kai kiekviena pizda aiškina kaip virti cipakus ar kepti kugeli, tai jau paskutinė stadija, įdomu ar ji pati moka, ypač tinklaraštininke
Ta močiūte matyt virti nemoka. Receptas geras. Be virtu bulviu skanesni.
Nesamoniu nesamone
Pamokė, kaip išvirti tobulus cepelinus: Justina gamina pagal mamos receptą