Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tinklaraštininkė Audronė Zemenskienė siūlo išbandyti pikantiškus blynelius, kurie sužavės net išrankiausius. Ji sako, kad jus gamins dar ne kartą, mat skonis pranoko lūkesčius. 

Tinklaraštininkė Audronė Zemenskienė siūlo išbandyti pikantiškus blynelius, kurie sužavės net išrankiausius. Ji sako, kad jus gamins dar ne kartą, mat skonis pranoko lūkesčius. 

REKLAMA

„Tai išties sotūs pikantiški blyneliai. Tokių mano virtuvėje dar nebuvo. Kepsiu dar ne sykį“, - sako Audronė. 

Jums reikės: 

400 - 500 ml pieno, 200 gr. miltų, 1 kiaušinio, 4 - 6 krabų lazdelių, žalumos ( aš naudojau džiovintus špinatus ), 1 a. š. cukraus, žiupsnelio druskos, aliejaus kepimui

Gaminimo eiga:

Iš recepte išvardintų produktų užmaišiau lietinių masę ir įmaišiau smulkintas krabų lazdeles, pagardinau žaluma.

Lietinių masė paruošta, beliko kepti keptuvėje su šlakeliu aliejaus.

Prie lietinių tiks grietinės ar spirgučių padažas.

Šaltinis: Gamink su Audrone

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų