Naminis varškės apkepas su makaronais: Ingrida rekomenduoja išbandyti

„Dar kitaip tai vadinama žydišku kugeliu. Kodėl? Neklauskite. Nes man pačiai į jokį čia kugelį visai nepanašu, tai tiesiog skanus varškės apkepas“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

Porcijos 2, užtruksite apie 1 val. Reikės: 50 g smulkių makaronų; 300 g varškės; 2 kiaušinių; 1 v. š. cukraus; 3 v. š. grietinės; 1 v. š. džiūvėsėlių, pabarstyti viršui; 1 a. š. rudojo cukraus, pabarstyti viršui; Šiek tiek sviesto, formai patepti.

Išverdame makaronus. Varškę išsukame su kiaušiniais, cukrumi ir grietine. Įmaišome į varškės masę išvirtus makaronus. Formą, kurioje  kepsime patepame sviestu. Supilame paruoštą masę. Viršų  pabarstome džiūvėsėliais ir ruduoju cukrumi. Kepame įkaitintoje orkaitėje iki 180 laipsnių apie 45 minutes. 


Rašyti komentarą...
J
Janina
2021-01-29 17:54:37
Pranešti apie netinkamą komentarą
Aš naudoju avižinius dribsnius, razinas.
Atsakyti
0

A
Ana
2021-01-30 09:13:42
Pranešti apie netinkamą komentarą
Mėgstu varškės apkepą, pabandysiu su makaronais, tikiu bus visai neblogai ir kitaip.
Atsakyti
0

A
As
2021-01-31 10:57:48
Pranešti apie netinkamą komentarą
Prie ko čia apkepas ir keptuvej kepti makaronai
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (6)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų