Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors daugelis per pusryčius mėgsta rimčiau užkąsti kiaušiniais ar pasilepinti varške ir mano, kad tai daryti sveika, mitybos specialistė Vaida Kurpienė turi kitokią nuomonę. Pasak jos, šių gaminių pusryčiams geriau nesirinkti, nes tai yra gyvulinės kilmės produktai.

Nors daugelis per pusryčius mėgsta rimčiau užkąsti kiaušiniais ar pasilepinti varške ir mano, kad tai daryti sveika, mitybos specialistė Vaida Kurpienė turi kitokią nuomonę. Pasak jos, šių gaminių pusryčiams geriau nesirinkti, nes tai yra gyvulinės kilmės produktai.

REKLAMA
REKLAMA

„Gyvūninių produktų kiekį rekomenduojama riboti. Kada mes suvalgome gyvūninių produktų ryte, tuomet kaip bus su diena, pietumis ir vakariene? Tikėtina, kad norėsis mėsos, pieno produktų, ir jau tas kiekis per dieną pasidarys tiesiog per didelis“, - kalbėjo V. Kurpienė.

Visą pokalbį su mitybos specialiste žiūrėkite vaizdo įraše.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų