REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Pati marinuotų grybų nevalgau, bet vyras šiuos įvertino teigiamai“, – sako tinklaraščio „Baltoje lėkštėje“ autorė Justina.

„Pati marinuotų grybų nevalgau, bet vyras šiuos įvertino teigiamai“, – sako tinklaraščio „Baltoje lėkštėje“ autorė Justina.

REKLAMA

Marinatui: 2 litrų vandens; 7 valg. šaukštų cukraus; 4 arb. šaukštelių druskos; 4 arb. šaukštelių acto; lauro lapų; pipirų; garstyčių grūdelių.

Marinuotų grybų receptas

Grybus nuvalome, nuplauname ir apviriname 10-15 min. Nukošiame ir praplauname.Į vandenį sudedame visus marinatui skirtus produktus išskyrus actą, sudedame apvirtus grybus, užverdame. Tuomet įpilame actą ir maišant verdame apie 5-8 min. Supilame į švarius stiklainius ir iš karto gerai užsukame.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų