Marinuotų grybų receptas pagal Justiną: taps žiemos favoritais

„Pati marinuotų grybų nevalgau, bet vyras šiuos įvertino teigiamai“, – sako tinklaraščio „Baltoje lėkštėje“ autorė Justina.

Marinatui: 2 litrų vandens; 7 valg. šaukštų cukraus; 4 arb. šaukštelių druskos; 4 arb. šaukštelių acto; lauro lapų; pipirų; garstyčių grūdelių.

Marinuotų grybų receptas

Grybus nuvalome, nuplauname ir apviriname 10-15 min. Nukošiame ir praplauname.Į vandenį sudedame visus marinatui skirtus produktus išskyrus actą, sudedame apvirtus grybus, užverdame. Tuomet įpilame actą ir maišant verdame apie 5-8 min. Supilame į švarius stiklainius ir iš karto gerai užsukame.

 


Rašyti komentarą...
V
Violeta
2021-08-19 09:37:57
Pranešti apie netinkamą komentarą
Acto tikrai per mazai pagal cukraus kieki
Atsakyti
0

A
2021-08-19 18:51:42
Pranešti apie netinkamą komentarą
Tikrai superinis receptas. Išbandytas senai.
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (2)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų