Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žinomas virtuvės šefas Gian Luca Demarco praėjusį sekmadienį TV3 žiūrovus pakvietė kiek kitokiai „La maistas“ laidai. Jis ne tik aplankė nuo karo siaubo pabėgusius ir mūsų šalyje prisiglaudusius ukrainiečius, bet kartu su savo bičiuliu, Lietuvoje gyvenančiu ukrainiečiu režisieriumi Aleksu Matvejevu, ruošėsi pagaminti jiems maisto.

Žinomas virtuvės šefas Gian Luca Demarco praėjusį sekmadienį TV3 žiūrovus pakvietė kiek kitokiai „La maistas“ laidai. Jis ne tik aplankė nuo karo siaubo pabėgusius ir mūsų šalyje prisiglaudusius ukrainiečius, bet kartu su savo bičiuliu, Lietuvoje gyvenančiu ukrainiečiu režisieriumi Aleksu Matvejevu, ruošėsi pagaminti jiems maisto.

REKLAMA

Kartu jie gamino ir šoninės suktinį. Toks šoninės suktinis puikiai tinka šeimos ar artimųjų vaišėms, gardžiuotis su daržovėmis ar ruošti puikius užkandžius, skanauti vieną.

Šoninės suktinis

Reikės:

2 kg kiaulienos šoninės be kaulų; druskos ir pipirų; kumino; raudonėlio; mairūno; aitriosios paprikos; alyvuogių aliejaus

REKLAMA

Apverskite šoninę oda į viršų, subadykite peiliu. Išskleidus mėsą, gausiai užberkite druskos ir stambiai maltų juodųjų pipirų, įtrinkite prieskoniais.

Dėkite nugarinę ir suvyniokite viską ritinį, taip, kad oda liktų išorėje. Kulinarinio siūlo pagalba suriškite suktinį, kad kepdama mėsa būtų tvirta ir prieskonių aromatas įsigertų kepimo metu.

Kepkite 220 laipsnių temperatūroje 40 minučių, o apkepus sumažinkite temperatūrą iki 180 laipsnių ir kepkite dar 1 valandą 20 minučių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų