„La maistas“ laidoje žaidžiame heloviną: vaišės, kurios paliks įspūdį

Kulinarinė laida „La maistas“, rodoma sekmadienio rytais, TV3 televizijos žiūrovams jau tapo atradimu. Šiandien laidos kūrėjai kviečia švęsti Heloviną!

Kartu su virtuvės šefais Vyliumi Blauzavičiumi, Tomu Rimydžiu ir kviestiniu svečiu žiūrovai bus nustebinti gardžiais patiekalais, kurie idealiai tiks šventiniam ir kiek šiurpiam Helovino stalui.

Helovinas – vaiduoklių šventė. Šiandien, šiai šventei, „La maistas“ ruoš iš kitų išsiskiriančius patiekalus, kurie tiks ir vaikams, ir suaugusiems.

Nuolatinis laidos „La maistas“ šefas Vylius Blauzdavičiaus – daugeliui puikiai pažįstamas grilio karalius. „La maistas“ laidose jis laužo stereotipus, kad grilius skirtas tik mėsai. Vylius jau ne kartą parodė, kad grilius puikiai tinka ir daržovėms, troškiniams bei įvairiausiems kepiniams ruošti.

Jo kolega irgi šeimininkaujantis kiekvienoje laidoje – istorinės virtuvės žinovas, profesionalus virtuvės šefas, kurio patiekalai glosto ne tik pilvą, bet ir akį – Tomas Rimydis.

Vylius Blauzavičius pasiruošęs žiūrovus nustebinti pačiomis tikriausiomis mumijomis, kurias garsus šefas gamins iš žaliųjų pipiriukų įdarytų kreminiu sūriu. Kad pipiriukai primintų mumijas, jis ims sluoksniuotą tešlą ir ja apvynios pipirus.

Vaizdas iš tiesų šiurpus – mumijos idealiai tiks Helovino stalui, užkandžiu mėgausis ir suaugę, ir vaikai.

Tomas Rimydis Helovino vakarėliui ruošia kalakuto krūtinėle, kurią namų sąlygomis parodė, kaip galima išrūkyti. Šalia krūtinėlės – salierai, morkos, vištienos sultinys.

Tomas užtikrina – vaizdas lėkštėje sužavės, todėl norėsite kuo greičiau paragauti paruošto patiekalo.

Šios savaitės ypatingas „La maistas“ laidos svečias – Dmitrij Urbanovič. Maistas – jo pašaukimas, vyras dirba įmonėje, kuri aptarnauja vakarėlius maistu. Helovino vakarai Dimai – ne naujiena, laidoje jis nustebins netikėtomis improvizacijomis.

Svečias Dmitrijus gamins moliūgų sausainius su saldainukais ir moliūgų sėklomis, salotas su graikiškais riešutais ir lengvą užkandį – pjaustytas paprikas su mėtų padažu.

REKLAMA

Laidoje „La maistas“ – ne tik kokybiški receptai, kuriuos apžvelgėme, bet ir įvairūs patarimai, kurie pravers ne tik ruošiantis šventėms, bet ir kasdien, sukiojantis virtuvėje.

Išskirtinius virtuvės šefų receptus ir daugiau kulinarinių paslapčių išvyskite laidoje „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3.

 


Rašyti komentarą...
P
Prof. Chef
2019-10-30 21:56:52
Pranešti apie netinkamą komentarą
Sveiki as noreciau paklausti jusu virejas Yra kada rukes mesa? Ar tik sneka? Ir iskur geriausiaus Grill meistras lietuvoj jei jis apie maista net nelabai nutuokia? Gamina kaip neismananti blondine.
Atsakyti
0

A
Arvydas
2019-12-08 09:22:23
Pranešti apie netinkamą komentarą
Laba diena, ziuriu jusu laida ir nesuprantu, kaip jusu šefas su puse metro barzda gamina silke. Juk tai nehigieniska,o dar televizijos laidoje.
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (1)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų