Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei paprašytume 100 žmonių supjaustyti tortą, tikėtina, kad iš jų 99 supjaustytų į lygius trikampius. Tai įprastas būdas, kuris, pasirodo, nėra pats efektyviausias, ypač, jei tortą norima padalinti kuo daugiau žmonių.

Jei paprašytume 100 žmonių supjaustyti tortą, tikėtina, kad iš jų 99 supjaustytų į lygius trikampius. Tai įprastas būdas, kuris, pasirodo, nėra pats efektyviausias, ypač, jei tortą norima padalinti kuo daugiau žmonių.

REKLAMA

Kepėja iš Australijos Katherine Sabbath pasidalijo genialu būdu, kaip greitai ir lengvai supjaustyti tortą, kad jo užtektų miniai žmonių. Ši technika jau spėjo sužavėti tūkstančius žmonių.

Pirmiausia tortą reikia perpjauti horizontaliomis juostomis maždaug taip, kad viena juosta gautųsi 2,5 centimetrų pločio. Tada vieną juostą apversti ant pjaustymo lentos ir ją dar kartą supjaustyti vienodo dydžio juostelėmis, tarsi sukuriant torto kolonas.

Taikant šią techniką, tortą supjaustysite akimirksniu ir jo užteks didesniam kiekiui žmonių, kadangi gabaliukai bus mažesni, bet puikiai leidžiantys pajusti torto skonį.

REKLAMA

Nors iš pirmo žvilgsnio tai gali pasirodyti kiek keistai, iš tiesų šią techniką gana dažnai taiko profesionalūs kepėjai ir maitinimo įstaigos. Ypač ji praverčia vestuvėse, kai reikia padalinti net kelių sluoksnių tortus.

Kaip realiai atrodo tokia pjaustymo technika, galite pamatyti čia: 

https://www.instagram.com/p/BVIm8L3BZEM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų