Kai norisi paprastai ir skaniai: naminis plovas sužavės visą šeimą

„Pietūs tokie naminiai, šilti, kaip vaikystėje pas mamą. Mėgstu ir dažnai šeimai ruošiu, tokį paprastą ir naminį maistą“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

Ingredientai: 500 g kiaulienos kumpio; 1 st ryžių; 3 v. š. pomidorų padažo; Druskos pagal skonį; Žiupsnis juodųjų pipirų; Šlakelis aliejaus; 2 morkos; 1 svogūnas; 2 skiltelės česnako.

Kumpį supjaustome nedideliais gabalėliais. Pabarstome druska, pipirais. Daržoves nulupame. Svogūną ir česnaką supjaustome smulkiais gabalėliais, morkas griežinėliais. Troškintuve įkaitiname aliejų. Suberiame daržoves ir pakepiname, kol jos šiek tiek suminkštės. Sudedame mėsą.

Pakepiname, kol ji apskrus. Užpilame apie 200 ml vandens ir patroškiname apie 20 min, kad kumpis būtų minkštas. Ryžius išverdame apsūdytame vandenyje. Suverčiame ryžius į troškintuvą pas mėsą. Įdedame pomidorų padažą, gerai išmaišome ir patroškiname dar keletą minučių. Valgome su raugintu agurku. 


Rašyti komentarą...
J
Julija
2021-05-31 12:50:56
Pranešti apie netinkamą komentarą
Čia ne plovas.....čia ryžių košė su pomidorų padažu. Fuu...Siaubas....Plovas spalvą įgauna nuo didelio morkų kiekio, ryžiai plove turi būti birūs, česnako dedama visa galva, svogūnų visai gali nebūti ir jokio kumpio, tai turi būti daug riebesnė mėsa (na mes, lietuviai, avienos nevalgom, tai keisti reikėtų kiaulienos šonine ar bent sprandine).
Atsakyti
-3

S
Sveikinu
2021-05-31 12:14:25
Pranešti apie netinkamą komentarą
Jovalas is valgyklos..
Atsakyti
-4

e
eGzpertas
2021-05-31 21:57:02
Pranešti apie netinkamą komentarą
Čia tiesiog prastai, o ne paprastai...
Atsakyti
-3

SKAITYTI KOMENTARUS (9)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų