Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Kaimas kryžkelėje, vien į agurkų supjaustytą galima pasakyti kas per plovas, tokia plova pas rūsius kariuomenei šerdavo, tik mėsos retas atvejis ja būdavo rast
Tikrai,cia kazkokia košė išeina,nes ryzius reikia virti kartu,tik nemaišyti,užpylus karšta virintą vandeni ant mesos,darzovių,bet kaip kas nori taip ir daro,kišes ar dar ką.
Vaikystėje matomai daug laiko praleisdavo pas mamą kaimo valgykloje :-)
Cia tas pats kaip makaronus su mesos konservais pavadint lazanija
Tik nereikia šito "vaikystės maisto" plovu vadinti. Gerbkite save ir tradicinį kulinarinį paveldą
Kaip galima tokias nesąmones viešinti, klaidinti žmonės ir negerbti tradicinio kulinarinio paveldo. Tiesiog turėtų būti gėda tam, kas tai rašo.
Čia tiesiog prastai, o ne paprastai...
Čia ne plovas.....čia ryžių košė su pomidorų padažu. Fuu...Siaubas....Plovas spalvą įgauna nuo didelio morkų kiekio, ryžiai plove turi būti birūs, česnako dedama visa galva, svogūnų visai gali nebūti ir jokio kumpio, tai turi būti daug riebesnė mėsa (na mes, lietuviai, avienos nevalgom, tai keisti reikėtų kiaulienos šonine ar bent sprandine).
Jovalas is valgyklos..
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų