Kai norisi paprastai ir skaniai: naminis plovas sužavės visą šeimą

, Publikuota 2021.05.31 11:45

Pulemiočikas P, 2021-06-17 12:10:40
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Kaimas kryžkelėje, vien į agurkų supjaustytą galima pasakyti kas per plovas, tokia plova pas rūsius kariuomenei šerdavo, tik mėsos retas atvejis ja būdavo rast   ATSAKYTI
M 2021-06-05 12:33:57
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Tikrai,cia kazkokia košė išeina,nes ryzius reikia virti kartu,tik nemaišyti,užpylus karšta virintą vandeni ant mesos,darzovių,bet kaip kas nori taip ir daro,kišes ar dar ką.   ATSAKYTI
Virėjas 2021-06-01 21:06:07
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Vaikystėje matomai daug laiko praleisdavo pas mamą kaimo valgykloje :-)   ATSAKYTI
Rimas 2021-06-01 15:38:01
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Cia tas pats kaip makaronus su mesos konservais pavadint lazanija    ATSAKYTI
Rūta 2021-06-01 15:14:39
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Tik nereikia šito "vaikystės maisto" plovu vadinti. Gerbkite save ir tradicinį kulinarinį paveldą   ATSAKYTI
Rūta 2021-06-01 15:10:53
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Kaip galima tokias nesąmones viešinti, klaidinti žmonės ir negerbti tradicinio kulinarinio paveldo. Tiesiog turėtų būti gėda tam, kas tai rašo.    ATSAKYTI
eGzpertas 2021-05-31 21:57:02
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Čia tiesiog prastai, o ne paprastai...   ATSAKYTI
Julija 2021-05-31 12:50:56
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Čia ne plovas.....čia ryžių košė su pomidorų padažu. Fuu...Siaubas....Plovas spalvą įgauna nuo didelio morkų kiekio, ryžiai plove turi būti birūs, česnako dedama visa galva, svogūnų visai gali nebūti ir jokio kumpio, tai turi būti daug riebesnė mėsa (na mes, lietuviai, avienos nevalgom, tai keisti reikėtų kiaulienos šonine ar bent sprandine).   ATSAKYTI
Sveikinu 2021-05-31 12:14:25
Pranešti apie netinkamą komentarą
-5
Jovalas is valgyklos..   ATSAKYTI
REKLAMA
Į viršų