Reikės: ~700 g kiaulienos nugarinės; ~6 valg. š. majonezo; 80 g sutarkuoto mocarelos sūrio; 80 g sutarkuoto fermentinio sūrio; 2 vidutinio dydžio svogūnai; druskos, česnako miltelių, džiovintos petražolės, baltųjų pipirų, raudonosios paprikos miltelių.
GAMINIMAS
Kiaulienos nugarinę supjaustome nedideliai, ~1,5 cm storio gabalėliais. Šiuos gabalėlius išmušame mėsos muštuku.
Norimą kiekį prieskonių sumaišome indelyje, apibarstome kiekvieną mėsos gabalėlį iš abiejų pusių. Paliekame pasimarinuoti šaldytuve ~15 min ar ilgiau, arba galima kepti iš karto (priklauso kiek turite laiko).
Svogūną nulupame, perpjauname perpus ir supjaustome griežinėliais.
Kiaulienos gabalėlius išdėliojame ant kepimo skardos, apibarstome svogūnu, ant visų gabalėlių tolygiai užtepame majonezo, apibarstome sutarkuotais sūriais. Uždengiame kepimo folija.
Kepsnelius kepame įkaitintoje iki 180 C orkaitėje uždengtus folija ~25 min, tuomet nuimame foliją ir dar kepame ~20, kol kepsneliai gražiai apskrunda. Nerealiai skanu ir taip paprasta!
Šaltinis: Lithuanian in the USA