Išdavė, kaip tobulai iškepti bulves orkaitėje: bus traškios ir gardžios

Keptų bulvyčių mėgėjai dalinasi savo geriausiais receptais ir pataria, kaip kaskart jas iškepti tobulai.

Orkaitėje keptų bulvių receptai pradėjo plūsti tada, kai vienas maisto mėgėjas feisbuko grupėje „Rate My Plate“ pasidalino savo keptų bulvių lėkštės nuotrauka. „Echo“ pasivadinęs naudotojas internautų teismui įkėlė šešias labai traškiai atrodančių bulvių nuotraukas.

Įrašą jo autorius komentavo taip: „Orkaitėje keptos bulvės pagal Echo C.“

Daugelis feisbuko naudotojų liko tiesiog sužavėti jo sugebėjimais – jo įrašas susilaukė daugiau nei 6 800 patiktukų ir 1 000 komentarų. Vienas žmogus žavėjosi sakydamas, kad tai – nuostabiausios bulvytės, kokias yra matęs, o kitas jas vadino „tobulomis“.

Šios nuotraukos daugelį taip pat paskatino pasidalinti savo patarimais, kaip išsikepti skaniausių įmanomų bulvių orkaitėje, rašoma dailystar.co.uk.

Vienas žmogus patarė jas pirma apvirti, o tada pavartyti keptuvėje su įkaitintais riebalais, o kitas pridūrė, kad būtina naudoti „King Edward“ rūšies bulves, o ne „Maris Piper“, kartu su labai karštais gyvuliniais riebalais – tam geriausiai tinka jautienos taukai. Jo teigimu, dar gerai padeda jūros druska. Dar vienas žmogus sakė, kad jam geriausiai veikia jūros druskos, juodųjų pipirų ir gero tiršto padažo derinys.


Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (0)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų