REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Aš kaip tikra kaupikė (tikriausiai tokia esu iš prigimties) mėgstu, kai visko turiu truputį su atsarga. Taip ir vasaros gėrybėmis noriu pasirūpinti žiemai. Mano šeima mėgsta ir valgo mano marinuotas daržoves. O aš tik pildau savo rūsio aruodą“, rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

„Aš kaip tikra kaupikė (tikriausiai tokia esu iš prigimties) mėgstu, kai visko turiu truputį su atsarga. Taip ir vasaros gėrybėmis noriu pasirūpinti žiemai. Mano šeima mėgsta ir valgo mano marinuotas daržoves. O aš tik pildau savo rūsio aruodą“, rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Marinatui reikės: 1 l vandens; 1,5 v. š. druskos; 1,5 v. š. cukraus; 1,5 v. š. acto; česnakas, lauro lapai, pipirai, krapų žiedai.

Agurkų marinato receptas

Išverdame marinatą. Agurkus švariai nuplauname. Nupjaustome galiukus. Stiklainius išplauname, iškaitiname.

Agurkus nuplikome ir sudedame į stiklainius. Užpilame verdančiu marinatu. Užsukame dangteliais, užklojame storu rankšluosčiu ir leidžiame atvėsti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų