• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ši mišrainė ir soti, ir tuo pačiu gaivi, dėl marinuotų pievagrybių ir kukurūzų. Pamėginkit tikrai rekomenduoju“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

Ši mišrainė ir soti, ir tuo pačiu gaivi, dėl marinuotų pievagrybių ir kukurūzų. Pamėginkit tikrai rekomenduoju“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Porcijos 4. Užtruksite apie 10 min.

  • 300 g kumpio;
  • 1 skardinė konservuotų kukurūzų;
  • 300 ml konservuotų pievagrybių;
  • 1 poras;
  • Žiupsnis druskos;
  • Žiupsnis juodųjų pipirų;
  • Majonezo, pagal poreikį.

Kumpį supjaustome kubeliais, porą smulkiais gabalėliais, pievagrybius perpjauname pusiau. Į mišrainę suberiame kukurūzus, pagardiname druska, pipirais ir maišome su majonezu.  

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų