REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Akimirksniu paruošiamas silkės užkandis su avinžirniais – puikus skonis sužavės kiekvieną. Puikiai tinka greitiems pietums, momentui, kai norisi greitai ir nesudėtingai, bet labai skaniai ar pavaišinti svečius.

Akimirksniu paruošiamas silkės užkandis su avinžirniais – puikus skonis sužavės kiekvieną. Puikiai tinka greitiems pietums, momentui, kai norisi greitai ir nesudėtingai, bet labai skaniai ar pavaišinti svečius.

REKLAMA

Šį receptą siūlo išbandyti laidos „La maistas“ šefas Gian Luca Demarco.

Silkės užkandis su avinžirniais

Jums reikės:

1 pakuotės „Zigmas“ silkės; 1 indelio virtų avinžirnių; čiabatos; alyvuogių aliejaus; čiobrelio; druskos; pipirų

Išimame silkę iš pakuotės.

Plonomis riekelėmis supjaustome čiabatą.

Pašlakstome alyvuogių aliejumi, paskrudiname.

Mažais gabalėliais supjaustome silkę. Į avinžirnius sudedame silkę, pagardiname druska ir pipirais. Pašlakstome alyvuogių aliejumi, įdedame čiobrelio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų