Greitas ir sotus raugintų kopūstų troškinys: puikiai tiks su bulvėmis

„Šįsyk raugintų kopūstų troškinį su šonine gaminau keptuvėje. Svarbiausia, kad troškinys pagaminamas labai lengvai, tik truputį reikia laiko, kad kopūstai išsitroškintų“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

Reikės: 1 kg raugintų kopūstų, 300 gr šoninės (šalto rūkymo), 2– 3 morkų, 2 svogūnų, aliejaus, druskos (pagal skonį).

Keptuvėje su šlakeliu aliejaus pakepinau smulkiai pjaustytus svogūnus ir burokine trintuve tarkuotas morkas. Kas norite, galite įdėti ir 1–2 v.š. pomidorų padažo, bet aš nedėjau.

Į keptuvę sudėjau raugintus kopūstus, įpyliau vandens, pagardinau druska ir prieskoniais, toliau viską kartu troškinau. Karts nuo karto vis pamaišau. Jei vandens mažoka, įpilkite.

Taip kopūstus troškinau apie 40–45 min. Baigiant troškintis, o tiksliau likus ~15 min. į kopūstų troškinį sudėjau gabaliukais pjaustytą šoninę. Štai ir viskas. Raugintų kopūstų troškinys su šonine pagamintas. Prieš patiekiant troškinį pagardinau šviežiomis prieskoninėmis žolelėmis.


Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (0)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų