Gardi morkų ir česnako mišrainė: patiks ir viena, ir prie kitų patiekalų

„Labai greitai paruošiamos gaivios salotos“, – sako tinklaraščio „Rasos virtuvės užrašai“ autorė.

Mišrainei reikės: 3 vnt žalių morkų; 50 g graikinių riešutų; 2–3 skiltelės česnako; žiupsnelio druskos; 3 valg. šaukštų majonezo/grietinės/natūralaus jogurto.

Morkas sutarkuokite burokine tarka, česnakus išspauskite, riešutus susmulkinkite. Viską pagardinkite druska, įdėkite majonezo ir gerai išmaišykite. Skanaus!


Rašyti komentarą...
S
Senele
2021-01-27 08:59:08
Pranešti apie netinkamą komentarą
Ant tiek zmonui bukumas ar nezinojimas.
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (5)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų