Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Dvarų pilnėjimo metas – taip galima būtų pavadinti šį vasaros sezoną. Po visą Lietuvą išsibarstę dvarai mena mūsų istorijos įvairiausius laikotarpius. Dalis jų pilnai atrestauruoti ir džiugina gausius lankytojų būrius iš Lietuvos bei kitų pasaulio kraštų. Kiekvienas jų unikalus savo kultūra ir atmosfera.

Dvarų pilnėjimo metas – taip galima būtų pavadinti šį vasaros sezoną. Po visą Lietuvą išsibarstę dvarai mena mūsų istorijos įvairiausius laikotarpius. Dalis jų pilnai atrestauruoti ir džiugina gausius lankytojų būrius iš Lietuvos bei kitų pasaulio kraštų. Kiekvienas jų unikalus savo kultūra ir atmosfera.

REKLAMA
REKLAMA

Vienas iš vasaros atradimų – Burbiškio dvaras, esantis Anykščių rajone, atgimęs naujam gyvenimui. Preciziškai išpuoselėtas architektūros paminklas su sodais ir jaukia aplinka nuo šiol turi ir italų meno bei maisto kultūros prieskonio. „Dvaras visų pirma yra namai, kur kiekvienas svečias turi pasijausti tarsi tikruose namuose. Dabar dvaru rūpinasi mano šeima, o svečiai gali grožėtis papildyta itališko antikvariato kolekcija ir nauja itališka virtuve, net trijų „Michelin“ žvaigždučių “, – džiaugėsi iš Italijos į Lietuvą grįžęs buvęs garsus modelis Orinta Eivatė- Hoang.

Nauji šeimininkai praėjusį savaitgalį dvarą pristatė Lietuvos kultūros, meno, mados, verslo ir sporto elitui. Skambėjo pasaulio „aukso fondo“ muzikinis lobynas, kurį svečiams dovanojo operos solistas Eugenijus Chrebtovas ir dainininkė Agnė Sabulytė. „Šimtu procentų pasijutau tarsi patekusi į aristokratišką vakarą, kur taip gražiai derėjo architektūra, svečiai, muzika ir žinoma nepakartojama virtuvė. Teko pabuvoti įvairiausiuose renginiuose Lietuvoje ir užsienyje. Čia matau, jog pasistengta taip, kad drąsiai galiu teigti- vienas geriausių renginių kokiuose tik teko būti“ – džiaugėsi Birutė Vizgirda. Skoningą publiką maloniai nustebino, net speceliai iš Parncūzijos, atvykęs „A. Bergere“ šampano namų atstovas Maxime Pierlot. O maisto šedevrus ruošė italas šefas Matteo Covacc.

REKLAMA
REKLAMA

Gairės:

Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (1)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
toliau skaitykite
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų