• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Desertas, kuris lengvai pagaminamas, yra gaivus ir gardus, nepalieka abejingų. Tinklaraštininkė Audronė Zemenskienė įsitikinusi, kad jo receptą turėtų turėti kiekviena šeimininkė, jeigu staiga pas jus užsuks svečių. Pagaminkite ir nepasigailėsite. 

Desertas, kuris lengvai pagaminamas, yra gaivus ir gardus, nepalieka abejingų. Tinklaraštininkė Audronė Zemenskienė įsitikinusi, kad jo receptą turėtų turėti kiekviena šeimininkė, jeigu staiga pas jus užsuks svečių. Pagaminkite ir nepasigailėsite. 

REKLAMA

Jums reikės: 

2 pakelių varškės ( 2 × 180 gr. ), 200 ml.grietinėlės ( 30% ), cukraus arba cukraus pudros ( pagal skonį ), biskvitinių sausainių ( " Damų piršteliai "), uogienės ( bet kokios arba uogų ), kavos puodelio ( sausainiams mirkyti ), kakavos.

Gaminimo eiga:

Varškę su cukrumi sutryniau blenderiu iki vientisos masės. Grietinėlę suplakiau iki standžių putų ir sumaišiau su varškės mase ( saldumą reguliuokite pagal save ).

Beliko formuoti desertus. Į taures dėjau kavoje mirkytus sausainius, ant viršaus varškės / grietinėlės kremą, tada uogienės ( vyšnių ) ir vėl kremo.

Ant viršaus užbarsčiau kakavos. Papuošiau apelsino griežinėliu ir migdolo riekelėmis ( puošti galite pagal save ). Paruoštus desertus pastačiau į šaldytuvą 15 minučių.

Recepto šaltinis: Gamink su Audrone

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų