Jums reikės:
2 pakelių varškės ( 2 × 180 gr. ), 200 ml.grietinėlės ( 30% ), cukraus arba cukraus pudros ( pagal skonį ), biskvitinių sausainių ( " Damų piršteliai "), uogienės ( bet kokios arba uogų ), kavos puodelio ( sausainiams mirkyti ), kakavos.
Gaminimo eiga:
Varškę su cukrumi sutryniau blenderiu iki vientisos masės. Grietinėlę suplakiau iki standžių putų ir sumaišiau su varškės mase ( saldumą reguliuokite pagal save ).
Beliko formuoti desertus. Į taures dėjau kavoje mirkytus sausainius, ant viršaus varškės / grietinėlės kremą, tada uogienės ( vyšnių ) ir vėl kremo.
Ant viršaus užbarsčiau kakavos. Papuošiau apelsino griežinėliu ir migdolo riekelėmis ( puošti galite pagal save ). Paruoštus desertus pastačiau į šaldytuvą 15 minučių.
Recepto šaltinis: Gamink su Audrone