Jums reikės: 1 kilogramo mažų šviežių bulvyčių, 2 raudonųjų paprikų, 2 skiltelių česnako, 1 arbatinio šaukštelio kario pastos, paprikos miltelių, 2 valgomųjų šaukštų aliejaus, druskos, pipirų.
Iš pradžių bulves nuplaukite bei sudėkite į kepimo skardą kartu su juostelėmis supjaustytomis paprikomis. Tada česnaką smulkiai sukapokite bei sumaišykite su bulvėmis ir paprika. Čiptolės pastą sumaišykite su paprikos milteliais, aliejumi bei žiupsniu druskos. Įberkite žiupsnelį šviežiai maltų pipirų.
Tuomet maišykite padažą su daržovėmis bei dėkite į orkaitę įkaitintą iki 225 laipsnių temperatūros. Kepkite maždaug pusvalandį, kol itin skaniai pakvips namuose ir bulvės su paprika dailiai apskrus. Gaila, česnakas sudegs ir bus nevalgomas, bet bulvėse jis jausis. Skanaus!
Šaltinis: https://norvegas.blogspot.lt/