• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Seniai pamirštas patiekalas, kai su įdarais gali improvizuoti, kaip tik širdis geidžia arba ką sufleruoja šaldytuvo turinys”, – sako tinklaraštininkė Edita.

„Seniai pamirštas patiekalas, kai su įdarais gali improvizuoti, kaip tik širdis geidžia arba ką sufleruoja šaldytuvo turinys”, – sako tinklaraštininkė Edita.

REKLAMA

Reikės: 8 didelių bulvių; 300 g varškės; 100 g grietinės; 1 pomidoro; 1 a.š. garstyčių; žiupsnelio svogūnų laiškų; druskos, juodųjų pipirų.

Gaminimas:

1. Kruopščiai nuplaukite bulves. Sudėkite į puodą ir virkite apie 15-20min.

2. Perpjaukite bulves išilgai ir išskopkite minkštimą. Žinoma šiek tiek jo palikdami.

3. Įdarui varškę išmaišykite su garstyčiomis ir grietine. Sudėkite smulkiai supjaustytą pomidorą be žievelės, svogūnų laiškus, pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais ir vėl gerai išmaišykite.

4. Į bulvių puseles dėkite įdarą ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40min.

Šaltinis: Oditėlės blogas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų