REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Garsusis virtuvės šefas Gian Luca Demarco su TV3 laida „La maistas“ ir toliau kviečia į gardžiausią kulinarinę kelionę, kuri šįkart nunešė į tolimą pasaulio kampelį – Argentiną. Šios šalies skonius galite susikurti namuose – Gian Luca parodė, kaip pasigaminti argentinietišką steiką su čimičiuri padažu. 

Garsusis virtuvės šefas Gian Luca Demarco su TV3 laida „La maistas“ ir toliau kviečia į gardžiausią kulinarinę kelionę, kuri šįkart nunešė į tolimą pasaulio kampelį – Argentiną. Šios šalies skonius galite susikurti namuose – Gian Luca parodė, kaip pasigaminti argentinietišką steiką su čimičiuri padažu. 

REKLAMA

Vakar nugriaudėjo karščiausio šokių projekto „Tangomanai“ finalas, tad į virtuvę šefas pasikvietė savo bičiulį Ironvytą ir sukūrė tikrą argentinietišką šventę, kuri neįsivaizduojama be vieno svarbaus produkto – geros, kokybiškos jautienos. 

Nuotykis Argentinoje buvo kupinas ne tik aistringų šokių, bet ir nepamirštamų skonių – vyrai atskleidė, kad kone dažniausiai svečioje šalyje mėgaudavosi steikais. 

REKLAMA
REKLAMA

Paatviravę apie įspūdžius, sukauptus projekto metu, jiedu persikėlė į virtuvę, kur vyravo tikri argentinietiški skoniai. Argentinietišką šventę namuose gali susikurti kiekvienas – Gian Luca kviečia pasigaminti argentinietišką steiką su čimičiuri padažu, kurio skonis iškart nukels į tolimąją Argentiną. 

REKLAMA

Argentinietiškas steikas su čimičiuri padažu 

Reikės: „Feel The Beef“ jautienos antrekoto; Provolone sūrio; šviežių petražolių; alyvuogių aliejaus; obuolių acto; kelių skiltelių česnako; raudonėlio; čiobrelio; kmynų; rūkytos paprikos miltelių; druskos; pipirų; čili pipirų. 

Į keptuvę dedame sūrį. Jį pagardiname raudonėliu, rūkyta paprika, druska ir pipirais.  

Ruošiame čimičiuri padažą: nuskiname šviežias petražoles, į trintuvą dedame kelias česnako skilteles, gausiai įpilame alyvuogių aliejaus ir sudedame žoleles. Pagardiname raudonėliu, kmynais, čiobreliu bei obuolių actu.  

REKLAMA
REKLAMA

Viską gerai sutriname, jei trūksta sūrumo – įberiame druskos. Įdedame smulkintą čili pipirą ir dar kartą viską gerai sutriname. Padažą paliekame pastovėti. 

Pradedame kepti sūrį, o mėsą nusausiname, aptepame aliejumi ir dedame į gerai įkaitintą keptuvę. Kepame po 2 minutes iš vienos pusės, o iškepus – suvyniojame į foliją ir paliekame pastovėti. Skanaujame su lydytu sūriu ir čimičiuri padažu. Skanaus! 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų