• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šiandien prekybos centre, daržovių skyriuje akys užkliuvo už kaliaropių. Ir taip užsinorėjau salotų. O juk sakoma, kad reikia savo organizmo klausyti, jis pasako geriausiai, ko tuo metu reikia. O jūs mėgstate kaliaropes? Gaminate su jomis? Ar tai jums visiškai nepažįstama daržovė?“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

„Šiandien prekybos centre, daržovių skyriuje akys užkliuvo už kaliaropių. Ir taip užsinorėjau salotų. O juk sakoma, kad reikia savo organizmo klausyti, jis pasako geriausiai, ko tuo metu reikia. O jūs mėgstate kaliaropes? Gaminate su jomis? Ar tai jums visiškai nepažįstama daržovė?“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Porcijos 3. Užtruksite apie 10 min.

  • 2 kaliaropės;
  • 1 mėlynas svogūnas;
  • 2 v. š. smulkintų žalumynų: krapai, petražolės, svogūnų laiškai;
  • 3 v. š. majonezo;
  • 1 v. š. grietinės;
  • 0,5 – 1 v. š. grūdėtų garstyčių;
  • Žiupsnis druskos;
  • Žiupsnis juodųjų pipirų.

Daržoves nulupame. Kaliaropes sutarkuojame šiaudeliais, svogūną supjaustome smulkiais gabalėliais. Ant daržovių beriame žalumynus, pabarstome druska, pipirais. Salotas maišome su padažu paruoštu iš majonezo, grietinės ir garstyčių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų