Porcijos 4. Užtruksite apie 10 min.
- 500 g virtų bulvių;
- 3 marinuoti agurkai;
- Mėlynas svogūnas;
- 3 virti kiaušiniai;
- Pundelis krapų;
- Pundelis svogūnų laiškų;
- Žiupsnis druskos;
- Žiupsnis juodųjų pipirų;
- Majonezinis garstyčių padažas (puikiai tiks ir paprastas majonezas), pagal poreikį.
Supjaustome bulves, agurkus, kiaušinius stambesniais gabalėliais, svogūną pusžiedžiais, žalumynus pasmulkiname. Pagardiname druska, pipirais ir gausiai maišome su majoneziniu garstyčių padažu.
Patiko straipsnis? Užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gaukite svarbiausias dienos naujienas bei įdomiausius straipsnius kiekvieną darbo dieną 11 val. Tiesiai į Jūsų el. paštą!