Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Kai užsimanau raugtų daržovių, tai akimirksniu jas ir pasigaminu. Paruošti daržoves prireiks vos kelių minučių, o skanauti jau drąsiai galima po poros valandų. Tai puikus ir gardus garnyras prie įvairiausių kepsnių“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Kai užsimanau raugtų daržovių, tai akimirksniu jas ir pasigaminu. Paruošti daržoves prireiks vos kelių minučių, o skanauti jau drąsiai galima po poros valandų. Tai puikus ir gardus garnyras prie įvairiausių kepsnių“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 5–6 agurkų, 10 mažų pomidoriukų (arba 2 dideli, pjaustyti), 5 skiltelių česnako, 1 v.š. druskos, 2 a.š. cukraus, pundelis krapų, žirneliais juodų pipirų ( ~ 6–8 vnt. ), 1 lauro lapelis.

Sausu būdu raugtos daržovės

Agurkus ir pomidoriukus perpjoviau pusiau. Į plastikinį indą sudėjau pjaustytus krapus, į kelias dalis pjaustytus česnakus, juodus pipiriukus, lauro lapelį.

Ant daržovių užbėriau druskos, cukraus ir sandariai uždengiau. Indą su daržovėmis gerai papurčiau ir palikau kambario temperatūroje rūgti (2–3 val.). Skanaus!

Per 2 ar 3 valandas tikrai neprasideda rūgimo procesas, duodu savo kailinę kepurę prikakoti. Kam rašyti visiškus vėjus?!
Jeigu tau patinka, tik pradėję rūgt agurkai, nes man žiauriai patinka..., tai jau kas nori gali laisvai tau prišikt į tavo kailinę kepurę... nes skonis žiauriai geras.. peace
Aš tai juos vadinu sūdytais,o ne raugintais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų