Aštriai marinuoti agurkėliai pagal Editą: receptą verta užsirašyti

„Cukraus kiekį sumažinti galite tuo atveju, jei planuojate juos suvartoti per kelis mėnesius. Agurkėliai gaunasi saldžiarūgščiai ir aštroki“, – sako tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė Edita.

Reikės: 2 kg agurkėlių; 4 v.š. druskos; 700 g cukraus; 1,5 stiklinės acto; 7 v.š. aliejaus; 1 v.š. maltos aštrios paprikos miltelių (dėjau stambiai grūstos); 2 česnako galvučių.

Nuplautus agurkėlius supjaustykite 0,5 cm griežinėliais. Užberkite druska ir palikite 6 val. Kelis kartus permaišykite, per tiek laiko atsiras skysčio.

Kitam inde sumaišykite cukrų, actą, aliejų, paprikas ir griežinėliais pjaustytą česnaką. Po 6 val. supilkite marinatą ant agurkų ir palikite 12 val. Kelis kartus permaišykite, kad cukrus ištirptų ir marinatas vienodai įsigertų į agurkus.

Po 12 val. sudėkite agurkėlius į stiklainėlius, užpilkite marinatu ir laikykite tamsioje ir vėsioje vietoje. Išėjo apie 2 litrai pilnai pridėtų stiklainių.


Rašyti komentarą...
B
Bomzas
2021-06-14 12:01:11
Pranešti apie netinkamą komentarą
Katik tokia krūvą mačiau išmesta prie šiukšliadėžė, matomai ir vargšai žmonės knaisiodamiesi po konteinerius, net ne pajudino, vien iš vaizdo, galima spręsti, kad ten ne kažkas, vaidzialis nekoks toi fotkei
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (1)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų