Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pabodo seniai išbandyti šašlykai, o šiomis dienomis planuojate išsikepti gardžių patiekalų ant laužo? Tuomet siūlome išbandyti kebabus, keptus ant grotelių. 

Pabodo seniai išbandyti šašlykai, o šiomis dienomis planuojate išsikepti gardžių patiekalų ant laužo? Tuomet siūlome išbandyti kebabus, keptus ant grotelių. 

REKLAMA

REIKĖS: 6 nedidelių tortilijų, raudono svogūno, pusę nedidelio Pekino kopūsto, 2 agurkų, 2 pomidorų, kiaulienos šašlyko (puikiai tinka vakarykštis)

PADAŽUI: apie 3 šaukštus majonezo, 2 šaukštų pomidorų padažo, 2 skiltelės česnako, mineralinio vandens arba kefyro, natūralaus jogurto galite derinti proporcijas pagal savo skonį

GAMINIMAS:

Paruošiame padažą, susmulkiname daržoves, plonais griežinėliais supjaustome iškeptą šašlyką, žiedais supjaustome svogūną. Tortilijas patepame padažu, dedame Pekino kopūstą, šašlyką, svogūną, pomidorus, agurkus. Apačią užlenkiame, kad neišbėgtų padažas tada lenkiame šonus ir sutvirtiname mediniu smeigtuku.

Paruoštas tortilijos dedame ant grotelių ir kepame labai trumpai kol gražiai apskrus. Daržovių ir padažo kiekį derinkite pagal savo skonį. Labai greitas ir nerealiai skanus užkandis. Skanaus!

Recepto šaltinis: http://ritosreceptai.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų