ant laužo
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „ant laužo“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „ant laužo“.
Kebabai ant laužo taps tikru hitu: pigu, greita ir skanu
Pabodo seniai išbandyti šašlykai, o šiomis dienomis planuojate išsikepti gardžių patiekalų ant laužo? Tuomet siūlome išbandyti kebabus, keptus ant grotelių.
REIKĖS: 6 nedidelių tortilijų, raudono svogūno, pusę nedidelio Pekino kopūsto, 2 agurkų, 2 pomidorų, kiaulienos šašlyko (puikiai tinka vakarykštis).
PADAŽUI: apie 3 šaukštus majonezo, 2 šaukštų pomidorų padažo, 2 skiltelės česnako, mineralinio vandens arba kefyro, natūralaus jogurto galite derinti proporcijas pagal savo skonį.
Kebabai ant laužo taps vasaros hitu: skonis vertas 10 balų
Pabodo seniai išbandyti šašlykai, o šiomis dienomis planuojate išsikepti gardžių patiekalų ant laužo? Tuomet siūlome išbandyti kebabus, keptus ant grotelių.
REIKĖS: 6 nedidelių tortilijų, raudono svogūno, pusę nedidelio Pekino kopūsto, 2 agurkų, 2 pomidorų, kiaulienos šašlyko (puikiai tinka vakarykštis).
PADAŽUI: apie 3 šaukštus majonezo, 2 šaukštų pomidorų padažo, 2 skiltelės česnako, mineralinio vandens arba kefyro, natūralaus jogurto galite derinti proporcijas pagal savo skonį.
Ant laužo kepti kebabai taps vasaros hitu: skonis vertas 10 balų
Pabodo seniai išbandyti šašlykai, o šiomis dienomis planuojate išsikepti gardžių patiekalų ant laužo? Tuomet siūlome išbandyti kebabus, keptus ant grotelių.
Išbandykite kebabus ant laužo: pranoks net skaniausius šašlykus
Pabodo seniai išbandyti šašlykai, o šiomis dienomis planuojate išsikepti gardžių patiekalų ant laužo? Tuomet siūlome išbandyti kebabus, keptus ant grotelių.
Kai atsibosta šašlykai: dešrainiai ant laužo taps visiška vasaros bomba
Savaitgalį mėgstate išbandyti patiekalus ant griliaus, tačiau šašlykai jau spėjo nusibosti? Tuomet išbandykite dešrainius ant laužo, kurie tikrai taps vasaros favoritais. Dešrainiui reikės: dešrainių bandelės; dešrelės; majonezas; lydyto sūrio lapeliai; kečupio;prancūziškų garstyčių; marinuotų agurkėlių; tarkuoto fermentinio sūrio; baziliko. GAMINIMAS Pirmiausia kiekvieną bandelę įpjaukite išilgai, patepkite majonezu bei išklokite sūriu. Į vidurį dėkite po išvirtą ar apkeptą dešrelę.
REKLAMA
REKLAMA