Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Per didelis kiekis saldumynų – ne itin sveika, tačiau retkarčiais pasmaguriauti - tikrai ne nuodėmė. Juk kartais tiesiog būtina atsipalaiduoti ir pasilepinti. Taigi šį kartą - nuostabaus skonio, burnoje tirpstantis maskarponės ir vaisių desertas.

Per didelis kiekis saldumynų – ne itin sveika, tačiau retkarčiais pasmaguriauti - tikrai ne nuodėmė. Juk kartais tiesiog būtina atsipalaiduoti ir pasilepinti. Taigi šį kartą - nuostabaus skonio, burnoje tirpstantis maskarponės ir vaisių desertas.

REKLAMA
REKLAMA

Reikės

  • 400 gramų pasirinktų vaisių;
  • 250 gramų maskarponės sūrio;
  • 150 gramų migdolinių sausainių;
  • 50 gramų cukraus;
  • 4 šaukštai saldaus baltojo vyno;
  • Mėtų lapeliai  papuošimui.

Gaminimo eiga:

Pasirinktus vaisius sutrinkite trintuvu ir pasaldinkite cukrumi. Maskarponės sūrį sudėkite į indelį ir išmaišykite su trečdaliu trintų vaisių. Rankomis sutrinkite sausainius, kad trupiniai būtų pakankamai stambūs. Vienai porcijai reikės maždaug 1 valgomojo šaukšto sausainių trupinių.Į stiklinę įberkite šaukštą trupinių, kuriuos apšlakstykite baltuoju vynu. Ant viršaus dėkite kupiną šaukštą maskarponės kremo ir šiek tiek trintų vaisių. Tuomet vėl berkite šiek tiek trupinių, kremo ir trintų vaisių. Deserto sluoksnių skaičius priklauso nuo stiklinės aukščio. Viską papuoškite vaisių gabaliukais ir mėtos lapeliu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų