REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
31
Išsipildymo akcija žada įspūdingą programą (nuotr. TV3)

„Išsipildymo akcijos 2018“ organizatoriai TV3 ir SEB bankas dovanoja gražiausių pasirodymų, jautrių istorijų, gerumo ir vilties kupiną vakarą. Šį vakarą pasitinkame jau šešioliktąją šią akciją. 

31

„Išsipildymo akcijos 2018“ organizatoriai TV3 ir SEB bankas dovanoja gražiausių pasirodymų, jautrių istorijų, gerumo ir vilties kupiną vakarą. Šį vakarą pasitinkame jau šešioliktąją šią akciją. 

REKLAMA

Kviesdami visus geros valios žmones aukoti, šį renginį pradėjo visiems gerai žinomi Marijonas Mikutavičius ir žavioji Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė. Be jų vedėjų amplua šiandien dar užiims ir kiti puikiai žinomi televizijos veidai: Mindaugas Stasiulis, Renata Šakalytė-Jakovleva, Justinas Jankevičius ir Ineta Stasiulytė.

Visi vedėjai iš tiesų džiugina linksma nuotaika ir stengiasi ne tik jautriai kalbėti apie sergančius vaikus, bet ir jiems suteikti pozityvumo. Visos trys renginio vedėjos atrodė stulbinančiai. Tačiau didelę nuostabą žiūrovams sukėlė televizijos ekrane pasirodžiusi viena iš vedėjų aktorė Ineta Stasiulytė.

I.Stasiulytė dukrelės susilaukė vos prieš mėnesį, tačiau šiandien drąsiai stojo į vedėjos vietą. Moteris neslėpė plačios šypsenos, o jos figūra, praėjus vos mėnesiui po gimdymo - iš tiesų kerinti.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš renginį jaudinosi ne tik jo vedėjai, bet taip pat ir atlikėjai. Visi jie su nekantrumu laukė renginio pradžios, tobulino paskutinius savo pasirodymų akordus ir ruošėsi didžiajai scenai užkulisiuose.

REKLAMA

Būtent čia, renginio užkulisiuose, kurioje jaučiama šventiška atmosfera, viso renginio metu galima sutikti gerai žinomus Lietuvos atlikėjus.

Viso renginio užkulisių akimirkas pamatykite čia: 

Savo pasirodymais publiką džiugina Monique, Vaidas Baumila, Indrė Grikšelytė, Gytis Paškevičius, Ovidijus Vyšniauskas, X faktoriaus praeitų metų dalyviai, Stano ir kt.

Net ir vienas iš renginio vedėjų Justinas Jankevičius pastebėjo, kad Gytis Paškevičius tiesioginiuose eteriuose iš tiesų retas svečias. Tačiau žymus dainininkas patikino, kad jį čia atvedė gerumas ir meilė.

REKLAMA
REKLAMA

O štai ant scenos po jo užlipęs Ovidijus Vyšniauskas kvietė visus žmones paremti sergančius vaikus.

„Padėti kitiems – mūsų visų pareiga“, – sakė vyras. Būtent nuoširdumas ir gerumas suvienijo šiuos du scenos grandus, kurie tokiu savo poelgiu parodė jautrias širdies puses.

Koncerto metu taip pat įvyko ir pirmosios Kalėdų eglės įžiebimas Lietuvoje. Būtent ši, Raudondvario dvaro eglė, bus pagrindinė Kauno rajono eglė.

Spalvota žaliaskarė nuo šiol džiugins gyventojų akis. Įvertinkite ją patys, pamatydami įžiebimo akimirkas nuotraukų galerijoje:

Viena iš paramos koncerto herojų šešiametė Živilė net nenutuokė, jog vieną dieną jos vaikišką gyvenimą sudrums klastinga diagnozė – leukemija. Simboliška, tačiau „Išsipildymo akcija 2018“ koncerte mergaitės istorija buvo pristatyta po Stano pasirodymo, kuris taip pat neseniai prisipažino sergantis kraujo vėžiu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nors šešiametė Živilė dabar yra pristabdžiusi ligą, vis dėlto dideli kiekiai vaistų pridarė didelės žalos organizmui. Mergaitei labai reikia aplinkinių paramos, kurių surinkti pinigai bus skirti Živilės sveikatos gerinimui.

„Išsipildymo akcija 2018“ metu pasirodęs Stano dar labiau sustiprino mažosios Živilės istoriją, po kurios ašarą nubraukė net ir renginio vedėja Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė.

„Išsipildymo akcija 2018“ renginio metu, įrengtoje studijoje kalbinta TV3 generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė dėkojo visiems Lietuvos žmonėms, kurie, jos teigimu, ir yra šis projektas.

„Pažiūrėkite į skaičius, čia jau stebuklas. Šiandien man – tikros Kalėdos“, - pridūrė ji.

REKLAMA

L. Blaževičiūtė prisimena, kad pirmųjų „Išsipildymo akcijos“ renginių metu lūkesčiai buvo kur kas mažesni, tačiau kiekvienais metais jie tik didėjo.

„Su laiku mūsų tikslai tik augo, istorijos darėsi sudetingesnės. Šiemet turime naują kryptį, manome, kad atėjo laikas kalbėti apie vaikų ir jaunimo sveiką gyvenseną. Mes ieškosime vaikų, kurie turi kūrybinių, sportinių talentų. Norime suteikti jiems galimybių, kuriomis jie garsins Lietuvą ir mes visi jais didžiuosimės“, – atskleidė TV3 generalinė direktorė L. Blaževičiūtė.  

Viso renginio metu sergantiems vaikams buvo paaukota iš viso daugiau nei 218 tūkst. eurų, pridėjus ir anksčiau suaukotas lėšas, gavosi net 319,131 eur. suma. Tai rekordinė suma. Ačiū už jūsų gerumą!

REKLAMA

Šešioliktasis koncertas

Penktadienį, lapkričio 30 d., Raudondvario dvare vyksta šventinis „Išsipildymo akcijos“ paramos koncertas, skirtas visiems geros valios žmonėms – kaip padėka tiems, kurie jau aukojo ir taip prisidėjo prie sunkiai sergančių vaikų gydymo bei tiems, kurie dar tik ketina tapti stebukladariais ir išpildyti ligoniukų svajones.

Renginį veda net 6 žiūrovų mylimiausi ir populiariausi TV vedėjai: Marijonas Mikutavičius, Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė, Mindaugas Stasiulis, Renata Šakalytė-Jakovleva, Justinas Jankevičius ir Ineta Stasiulytė.

Jie ne tik linksmins žiūrovus, bet pasakos savo globojamų mažųjų ligoniukų istorijas ir kvies žmones daryti gerus darbus. Kad šventė būtų dar gražesnė, o „Išsipildymo akcijos“ herojai patirtų dar daugiau gerų emocijų, kiekvienas jų parengė po ypatingą staigmeną savo globojamam ligoniukui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Įspūdinga programa

Cirko artistai, oro akrobatai ir būrys muzikos žvaigždžių neliko abejingi organizatorių kvietimui ir susibūrė vardan kilnios misijos – „Išsipildymo akcijos“ paramos koncerto.

Jie ruošia gražiausius pasirodymus ir įspūdingas šou programas. Koncerto ir TV transliacijos žiūrovai turės progą pamatyti pirmą kartą atšiauriomis lauko sąlygomis atliekamą įspūdingą cirko ir akrobatikos šou.

Akį džiugins įspūdingi ledo šokėjų pasirodymai. Specialiai dėl koncerto atvykta perspektyviausia Lietuvos ledo šokių pora Deividas Kizala ir Mira Polishook, šokėja Selina Kaneda. Skambės gražiausios Vaido Baumilos, Monique, Ovidijaus Vyšniausko, Ievos Zasimauskaitės, Monikos Juškevičiūtės, „Lemon Joy“, Stano, Indrės Griškelytės, Gyčio Paškevičiaus, „Original Copy“, „Flash Voyage“ dainos, kurioms pritars vaikų choras ir mažosios kylančios scenos žvaigždutės.

REKLAMA

Publiką kaitins „Demo“ šokėjos, popdainavimo studija „Hey“. Tikslas – padėti mažiesiems ligoniams Žiūrovus džiuginsiantis renginys kvies ne tik linksmintis iš visos širdies, bet ir daryti gerus darbus – aukoti sergantiems vaikams, kad jie galėtų gauti jiems taip reikalingą gydymą, reabilitaciją ar medicininę įrangą.

Koncerto metu žiūrovai galės suteikti viltį sergantiems vaikams ir jų artimiesiems mobiliųjų telefonų pagalba – surinkus 1890 gerumo sąskaita pasipildys 1 euru, 1891 – į gerų darbų maišelį įkris 3 eurai, 1892 – gerumas pasipildys 5 eurais.

Žiūrovai jau keletą mėnesių mato TV3 eteryje besisukančias „Išsipildymo akcijos“ istorijas apie mažuosius ligonius su didelėmis viltimis. Prisidėti prie gerumo akcijos gali kiekvienas. Kiekvienas suaukotas euras yra labai svarbus ir palengvinsiantis mažųjų sergančių herojų gyvenimą.

REKLAMA

TV3 ir SEB banko organizuojama „Išsipildymo akcija“ jau šešioliktus metus padeda itin sunkiomis ligomis sergantiems Lietuvos vaikams. Per penkiolika akcijos metų geros valios žmonių dėka buvo padėta net 160-iai ligoniukų. Kai kurie jų buvo tiesiog išplėšti iš mirties gniaužtų ir prikelti gyvenimui.

Visų mūsų gerumas daro stebuklus! „Išsipildymo akcijos“ koncertas jau lapkričio 30 d., 19.15 val. Raudondvaryje ir 19.30 val. tiesioginė transliacija per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų