REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Horoskopas: svarbus elementas, be kurio šiandien neišsiversite

Balandžio 12 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Balandžio 12 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Palanku tvarkyti svarbius dokumentus, spręsti juridines problemas. Gauti partneriški pasiūlymai bus svarbūs ilgam. Mažiau ginčykitės su kolegomis ir sutuoktiniu.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Žodis turi būti pasvertas, kitaip galite patirti nesėkmę ar pakliūti į ilgalaikę priklausomybę. Diena gera tvarkyti mokesčių, skolų, draudimo reikalus.

REKLAMA

Dvyniai

Nors derėtų suspėti sutvarkyti kuo daugiau svarbių reikalų, šiandien netiks blaškytis, nervintis ir kitus skubinti. Diena gera susitikimams su įtakingais, svarbiais asmenimis, atsakingiems susitarimams, pasirašyti dokumentus.

Vėžys

Tinka tvarkyti sudėtingus reikalus, galima aiškintis su vadovybe finansines perspektyvas.

Liūtas

Jumis didžiuosis draugai, artimieji. Tinka spręsti sudėtingas problemas, susitikti su žmonėmis, nuo kurių priklausys jūsų ateitis. Verta priimti šios dienos veiklos pasiūlymus.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Pasikliaukite nuojauta. Būkite atidūs smulkmenoms ir suprasite, kas garsiai nepasakyta. Tiktų ieškoti dingusių daiktų, dokumentų, įrankių, besislapstančių asmenų.

Svarstyklės

Naudinga į reikalus, jums svarbią situaciją ar žmogų pažvelgti iš toliau ar iš naujo. Dabar esate kovingi, reiklūs, tad sugebėsite likti teisingi priimdami atsakingą sprendimą.

Skorpionas

Ko gero, jums nebus palikta daug laisvės rinktis, bet tai, kas bus siūloma, bus naudinga ilgam.

Šaulys

Jeigu tik prireiks, šiandien akimirksniu viską suprasite ir su visais susitarsite. Susitikite su svarbiais žmonėmis, tarkitės, derėkitės, keiskitės nuomonėmis, patirtimi. Mokykitės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis Svarbu daug nenorėti. Paklausykite šeimos narių patarimų, būkite atidūs savo intuicijai. Artimųjų, ypač sutuoktinio, interesai turi būti pirmoje vietoje.

Vandenis

Sėkmingas laikas: tvarkykite svarbius reikalus, ypač jei jie susiję su šeima, vaikais, mylimu žmogumi. Nepriekaištaukite artimiesiems.

Žuvys

Ieškokite savo veiklos trūkumų, kreipkitės pagalbos į kolegas. Reikalų neskubinkite. Būkite atidesni maisto kokybei.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų