Audronė rekomenduoja kepti vištieną su kopūstais: gaunasi sultinga ir labai skani

„Tai dar vienas patiekalas, kuris tinka rudeniui. Kaip skanu ir kaip gretai ir lengvai paruošiama, be jokio tupinėjimo aplink puodus. Vieni pliusai. Manau, kad receptas vertas įrašo mano puslapyje“, – rašo Audronė savo tinklaraštyje „Gamink su Audrone“.

Orkaitėje kepta vištiena su kopūstais (Nuotr. Gamink su Audrone)

Reikės: vištienos (naudojau kumpelius), kopūstų, morkų, vištienos prieskonių, česnakinės druskos, aliejaus (prieskonius galite naudoti pagal savo skonį)

Vištienos kumpelius pagardinau prieskoniais. Kopūstus ir morkas sutarkavau, galite smulkiai pjaustyti, pagardinau druska, užpyliau šlakeliu aliejaus ir išmaišiau.

Į kepimo rankovę sudėjau kopūstus su morkomis, vištienos kumpelius ir pašoviau kepti į orkaitę. Kepiau 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40–45 min. Baigiant kepti galite prapjauti kepimo rankovę ir leisti vištienai apskrusti.


Rašyti komentarą...
B
Birutė
2020-09-09 22:57:21
Pranešti apie netinkamą komentarą
Nauja idėja
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (1)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų