REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Tai dar vienas patiekalas, kuris tinka rudeniui. Kaip skanu ir kaip gretai ir lengvai paruošiama, be jokio tupinėjimo aplink puodus. Vieni pliusai. Manau, kad receptas vertas įrašo mano puslapyje“, – rašo Audronė savo tinklaraštyje „Gamink su Audrone“.

„Tai dar vienas patiekalas, kuris tinka rudeniui. Kaip skanu ir kaip gretai ir lengvai paruošiama, be jokio tupinėjimo aplink puodus. Vieni pliusai. Manau, kad receptas vertas įrašo mano puslapyje“, – rašo Audronė savo tinklaraštyje „Gamink su Audrone“.

REKLAMA

Reikės: vištienos (naudojau kumpelius), kopūstų, morkų, vištienos prieskonių, česnakinės druskos, aliejaus (prieskonius galite naudoti pagal savo skonį)

Vištienos kumpelius pagardinau prieskoniais. Kopūstus ir morkas sutarkavau, galite smulkiai pjaustyti, pagardinau druska, užpyliau šlakeliu aliejaus ir išmaišiau.

Į kepimo rankovę sudėjau kopūstus su morkomis, vištienos kumpelius ir pašoviau kepti į orkaitę. Kepiau 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40–45 min. Baigiant kepti galite prapjauti kepimo rankovę ir leisti vištienai apskrusti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų