REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sužinokite, ką jums žada žvaigždės šią savaitę, perskaitę prognozes jūsų Zodiako ženklui.

Sužinokite, ką jums žada žvaigždės šią savaitę, perskaitę prognozes jūsų Zodiako ženklui.

REKLAMA

AVINAS. Marsui veikiant, vienišiai galimai pasiners į aistrų sūkurį. Nauji potyriai sužavės ir privers padaryti daug kvailų dalykų. Bijosite prarasti partnerį ir manysite, jog laimė truks neilgai. Santykius užmezgusios poros taip pat išgyvens neramią ir emocingą savaitę. Kivirčai ir susitaikymai kaitaliosis su pavydėtinais santykiais. Jei laisvus santykius praktikuojantys žmonės gali sau tai leisti, šeimoje būsite priversti nusileisti ir ieškoti kompromisų.

JAUTIS. Dėl Urano verslo susitikimai galimai bus sėkmingi, tačiau neatmetami konfliktai su kolegomis ir vadovybe. Pasiseks, jei susitelksite į savarankišką darbą ir patys priimsite svarbius sprendimus. Tikėtina, kad sulauksite netikėtų naujienų. Jos privers koreguoti ateities planus ir neribotam laikui atidėti svarbius darbus, kuriuos tikėjotės padaryti artimiausiu metu. Šią savaitę turėsite galimybę sudaryti keletą pelningų sandorių, nepraleiskite jos.

DVYNIAI. Dėl Merkurijaus galimi netikėti verslo pasiūlymai, kurie iš pradžių jūsų nedomins. Viską apgalvoję ir pasvėrę, apsigalvosite. Galite imtis naujų projektų, kurie jus įtrauks ir privers pamiršti visa kita. Tikėtina, kad gausite nedideles pinigų įplaukas ir dovanų. Nors viskas eisis gerai, per daug nerimausite dėl smulkmenų, imsite į širdį tai, į ką įprastai nekreiptumėte dėmesio.

REKLAMA
REKLAMA

VĖŽYS. Merkurijus nusiteikęs diplomatiškai, todėl dabar bus lengviau išspręsti konfliktus ir problemas, susikaupusias santykiuose tarp skirtingų šeimos kartų. Būsite ypač iškalbingi, todėl galėsite įtikinti savo pašnekovą, jam nė nepastebint. Impulsyvus ar lengvabūdiškas elgesys sukels rūpesčių. Norėdami to išvengti, turėsite būti kuklesni ir santūresni. Rimčiau žiūrėkite į savo ar vaikų studijas.

REKLAMA

LIŪTAS. Dėl Marso šiuo metu jums nelengva, tačiau neturėtumėte nusiminti ir pasiduoti. Nepaisant nepalankių įvykių, galite sulaukti sėkmės. Jums padės draugai: galite tikėtis jų palaikymo ir gerų patarimų. Turėsite galimybę atnaujinti senus ir užmegzti naujus dalykinius ryšius. Tikėtina, kad gausite grynųjų pinigų įplaukų. Kai kurie šio ženklo atstovai sudarys sandorius, kurie atneš didelį pelną. Būsite sveiki, tik reikėtų saugotis nuodingų vabzdžių įkandimų.

MERGELĖ. Jupiteris rodo, kad dabar tinkamas laikas ne tik namų ruošai, bet ir bendravimui su artimaisiais, jų priežiūrai. Galimos neplanuotos kelionės, kurios bus labai linksmos ir malonios. Galbūt leisitės į turistinę kelionę ir atrasite neįprastų dvasinių praktikų, derinsite jas su fiziniais pratimais. Būsite energingas, darbštus, aktyvus ir atkaklus. Būtent tai padės pasiekti sėkmę ten, kur kitiems nepavyksta.

REKLAMA
REKLAMA

SVARSTYKLĖS. Merkurijaus tranzitas – tinkamiausias metas naujai pradžiai. Jausitės drąsūs ir ryžtingi, todėl sunkumai jūsų tikrai negąsdins. Pasinaudokite proga imtis perspektyvaus projekto, vadovauti bendraminčių komandai ir parodyti, ką sugebate. Naudinga lankyti profesines konferencijas ir seminarus, kuriuose galite pasidalyti savo žiniomis ir patirtimi. Galimi romanai. Nauji santykiai vystysis greitai ir suteiks malonumo.

SKORPIONAS. Dėl Veneros su finansais viskas bus gerai: galėsite ne tik išlaikyti turimą biudžetą, bet ir jį padidinti. Galbūt pradėsite eiti naujas pareigas, kuriose gausite didesnį atlyginimą, arba sulauksite netikėto pelno. Jis galimai bus nedidelis, bet labai malonus ir svarbiausia – laiku. Atsitraukite nuo savo emocijų ir prieš pradėdami ką nors sakyti, pagalvokite, ar dėl to neįžeisite artimųjų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

ŠAULYS. Marsas suteiks galimybių papramogauti ar tiesiog užsiimti fizine veikla. Būtinai jomis pasinaudokite. Rimtų sveikatos problemų tikrai neturėsite. Stenkitės nesivaržyti ir atsiribokite nuo įprastų „pipiriukų“. Tikriausiai pastaruoju metu jus varginusių finansinių klausimų sprendimas neatmeta pinigų įplaukų. Reikšmingiausios išlaidos bus susijusios su kelionių ar šeimos pramogų organizavimu.

OŽIARAGIS. Jupiterio aktyvinami, vienišiai galės aktyviai ieškoti savo idealo. Ieškantys visada randa. Likimas paruošė jums įdomių susitikimų. Vienas iš jų neabejotinai tęsis ir galimai peraugs į tvirtus santykius. Poros, jau išlaikiusios laiko egzaminą, džiaugsis laikotarpiu, kupinu jausmingumo ir emocijų – į meilę bus atsakyta tuo pačiu. Palankus laikas spręsti šeimos ir su kasdiene rutina susijusias problemas.

REKLAMA

VANDENIS. Merkurijus pataria nesijaudinti dėl smulkmenų, sutelkti dėmesį į tai, kas iš tikrųjų svarbu jums ir jūsų artimiesiems. Problemos bus greitai išspręstos, jei nepamesite galvos, išliksite ramūs ir protingi. Nepatartina pradėti dirbti prie ilgalaikių projektų, apsikrauti įsipareigojimais, ypač finansiniais. Stenkitės išsaugoti savo veiksmų laisvę: aplinkybės netrukus pasikeis. Tai paveiks jūsų ketinimus ir prioritetus.

ŽUVYS. Neptūno padėtis rodo, kad net turėdami pinigų jausite, jog dėl tam tikrų priežasčių jų vis tiek trūksta. Pabandykite kontroliuoti savo biudžetą, įsigykite specialią užrašų knygelę. Tai padės atsakyti į daugelį klausimų. Fizinis aktyvumas neatneš apčiuopiamos naudos, jei pamiršite subalansuotos mitybos svarbą ir nesilaikysite tinkamos dietos. Turėsite padėti vaikams spręsti su mokykla susijusias problemas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų