REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienis Zodiako ženklams gali lemti svarbius sprendimus, taip pat kai kam gali nusišypsoti sėkmė, išsispręs sudėtingi klausimai. Be to, vieną iš Zodiako ženklų gali aplankyti meilė.

Antradienis Zodiako ženklams gali lemti svarbius sprendimus, taip pat kai kam gali nusišypsoti sėkmė, išsispręs sudėtingi klausimai. Be to, vieną iš Zodiako ženklų gali aplankyti meilė.

REKLAMA

Avinas

Nuo vidurdienio galima ir reikia priimti svarbius sprendimus, susijusius su veikla bei šeima, taip pat gyvenamąja vieta (galbūt suvoksite, kad reikia viską keisti, kraustytis kitur). Palankūs susitarimai su užsieniečiais.

Tauras

Būsite kupini įkvėpimo, geriausių nuojautų, meilės. Antra dienos pusė tinkamas laikas finansinėms problemoms spręsti, piniginiams, nekilnojamojo turto reikalams tvarkyti. Galimi netikėti sėkmingi radiniai.

Dvyniai

Galite apie save (savo gabumus, pašaukimą) sužinoti itin svarbių, reikalingų dalykų. Antra dienos pusė bus geras metas dalykiniams susitikimams be susitarimas, veiklai, dokumentams tvarkyti, darbams sisteminti.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Nors ši diena ir visapusiškai šauni, sėkmė lydės tik tuo atveju, jei paisysite šeimos nuomonės bei interesų. Laimė ateis per partnerius, sutuoktinį. Tad būkite kuklesni, kantresni, siekite prisiderinti, pirmi nusileisti.

REKLAMA

Liūtas

Tai bus didelio džiaugsmo, kūrybinės sėkmės, taip pat meilės metas. Kad ir ko imsitės, tai atneš pasitenkinimą, naudą, sustiprins jūsų pasitikėjimą savimi bei, žinoma, įtaką, autoritetą. Tai puiki diena tiems, kurie dirba kaip laisvai samdomi darbuotojai.

Mergelė

Verta tvarkyti tarnybos reikalus, o neturintiems darbo gali netikėtai nusišypsoti laimė, ypač per užsieniečius. Tinka pasirašinėti ilgalaikes darbdavystės sutartis. Gresia tarnybinis arba sanatorinis romanas.

Svarstyklės

Pažvelkite į gyvenimą kaip į žaidimą, nebūkite labai rimti... Būkite draugiški, tolerantiški, tai jums padės įvertinti geriausias antrosios pusės savybes. Rinkitės dalykinius partnerius, aptarinėkite su dabartiniais veiklos plėtros perspektyvas.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Staigmenų metas, kai nelaimė virsta laime, kai galima patirti didelę, nepaprastą sėkmę. Atsiverkite meilei, džiaugsmui, gyvenimui ir būkite dosnūs: jūsų laukia geros permainos.

Šaulys

Sėkminga diena: netikėtai gali išsipildyti sena svajonė ar ateiti nuoširdi pagalba, patarimas. Šios dienos pamokymai, dalykiniai pasiūlymai itin vertingi. Nuo vidurdienio svarbūs bus ir susitikimai, pokalbiai su užsieniečiais, dvasininkais.

Ožiaragis

Prasideda išskirtinis metas, kai galite suvokti tai, kas jums svarbiausia, kuria linkme judėti, ką rinktis gyvenime. Tai tas laikas, kai reikia pamąstyti apie tolimas karjeros perspektyvas, didžiuosius karjeros tikslus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Jei šiandien netyčia su kuo nors susipažinsite, tai gali virsti tikra bičiulyste. Išryškės tikrieji draugai, padės teisingai apsispręsti jus svarbiu klausimu. Pagaliau jums pavyks įveikti vidinę krizę, rasti išeitį sprendžiant dalykinius, finansinius reikalus.

Žuvys

Laukia lemtingi susitikimai, o išgirsti žodžiai, gauti pasiūlymai, patarimai taip pat gali daug ką nulemti. Imsite daug ką kitaip suprasti, matyti. Niekur nesiveržkite, pajuskite, ką jums diktuoja gyvenimas.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų