REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugpjūtis prasidės dideliu noru sulėtinti tempą ir pailsėti. Pavyzdžiui, tobulinti kokteilių gamybos namuose įgūdžius, organizuoti barbekiu su draugais laikantis atstumo, o gal net įsigyti hamaką. Juk metų laikas tam – pats tinkamiausias.

Rugpjūtis prasidės dideliu noru sulėtinti tempą ir pailsėti. Pavyzdžiui, tobulinti kokteilių gamybos namuose įgūdžius, organizuoti barbekiu su draugais laikantis atstumo, o gal net įsigyti hamaką. Juk metų laikas tam – pats tinkamiausias.

REKLAMA

Bet tuo pačiu metu mintys galvoje laksto lyg pašėlusios – taip yra dėl prasidėjusio Liūto laikotarpio ir dėl Merkurijaus judėjimo per tris planetas šį mėnesį. Beje, šiuo laikotarpiu visiškai normalu daugybę kartų persigalvoti.

7–ąją mėnesio dieną Venera pereina į Vėžio ženklą ir atneša daug meilės į namų, maisto, šeimos sritis. Jausitės nusiteikę susiburti su artimiausiais žmonėmis ir tiesiog kartu jaukiai leisti laiką. Kai 22 mėnesio dieną Saulė pereis į Mergelės ženklą, jausitės pasiruošę mokytis naujų dalykų.

Štai ką dar žada žvaigždės visiems Zodiako ženklams šį mėnesį – pagal Donna Page, profesionalią astrologę, baigusią psichologinės terapijos studijas, rašoma womenshealthmag.com.

REKLAMA
REKLAMA

AVINAS (kovo 21 – balandžio 19)

Šį mėnesį Avinui labiausiai norėsis ryšio su artimiausiais žmonėmis – rugpjūčio 3 dieną pilnatis bus Avino draugystės namuose. Daugiau skambinsite ir rašysite savo draugams ir labai norėsite bendravimo su kitais žmonėmis. 15 mėnesio dieną Uranas bus Avino pinigų namuose, todėl susitelksite į savo biudžetą. Kiek pinigų jums iš tiesų reikia, jei norite pasiekti savo tikslus?

REKLAMA

Marsas, veiksmo planeta, šį mėnesį yra jūsų ženkle, todėl jaučiate poreikį susikurti sau tobulą gyvenimą. 18 mėnesio dieną jaunatis jus įkvėps ieškoti kūrybingų būdų smagiai leisti laiką, net jei tenka užsiimti nuobodžiais dalykais. Gal tai bus improvizuoti šokiai skalbykloje?

JAUTIS (balandžio 20 – gegužės 20)

Šį mėnesį Jaučiai turės daug protinio darbo. Rugpjūčio 3–osios pilnatis yra Jaučio karjeros namuose, todėl svarstysite, už ką norite susilaukti pripažinimo darbo srityje. Ar tikrai pakankamai stengiatės dėl savo karjeros? O gal blaško išoriniai trikdžiai?

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat jausite poreikį bendrauti su žmonėmis, kurie darbo srityje yra panašioje situacijoje, kaip ir jūs – tai gali būti smagus pokalbis su bendradarbiais apie tai, kaip galite puikiai įgyvendinti naują projektą arba naujų darbo galimybių paieškos jūsų mėgstamoje kompanijoje. Rugpjūčio 18 dienos jaunatis jums reikš naują pradžią. Galbūt pirmą kartą įsijungsite tą sporto programėlę, kurią atsisiuntėte jau prieš kelis mėnesius.

DVYNIAI (gegužės 21 – birželio 20)

Dvyniams gyvenimas nesikeitė jau senokai, bet rugpjūčio 3–osios pilnatis atvers naujas galimybes. Staiga kils didelis noras savo gyvenime išbandyti ką nors naujo, net jei tai būtų tik maistas iš naujo restorano. Tuo pat metu labai trokšite laisvės – tik atsargiai. Energijos ir laisvės pojūčio gali suteikti net ir toks paprastas dalykas, kaip pasivažinėjimas dviračiu dar nebandyta trasa.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

7–ąją mėnesio dieną Venera pereis į jūsų finansų namus, todėl norėsite leisti pinigus tiems dalykams, kurie jums suteikia saugumo jausmą. Nesistebėkite, jei staiga įsigysite 10 pakelių savo mėgstamiausios kavos – juk nenorite, kad namuose jos pritrūktų, ar ne? Kai 22–ąją mėnesio dieną Saulė pereis į Mergelę, pradėsite galvoti, ką daryti su savo karjera. Ką galėtumėte nuveikti, norėdami darbo srityje ateityje jaustis saugiau? Apsvarstykite visas galimybes.

VĖŽYS (birželio 21 – liepos 22)

Venera į jūsų ženklą pereina 7–ąją mėnesio dieną ir suteikia jums naujos energijos. Atrodysite ir jausitės nuostabiai, labai padaugės pasitikėjimo savimi – tiek šiaip einant gatve, tiek darbe įgyvendinant naują projektą. 15–ąją mėnesio dieną Uranas atsitrauks į jūsų žvaigždėlapio draugystės sritį, o tai reikš, kad vieno geriausių jūsų draugų gyvenime įvyks kažkas svarbaus. Ruoškitės artėjančiai žiniai apie paaukštinimą darbe, sužadėtuves ar nėštumą.

REKLAMA

Rugpjūčio 18 dienos jaunatis bus jūsų finansų srityje, todėl kils noras pinigus leisti tiems dalykams, kurie jums teikia džiaugsmo (taip, nauja pora dailių basučių čia puikiai tinka). Mėnesio pabaigoje labai norėsis gyvenime įsivesti kokią nors tvarką – tai gali būti kas nors visai paprasto, pavyzdžiui, drabužių skalbimo tvarkaraštis, kurio vėliau laikysitės.

LIŪTAS (liepos 23 – rugpjūčio 22)

Liūtai visada pasiruošę linksmintis, bet rugpjūčio pradžioje, rugpjūčio 3–osios dienos pilnaties dėka, toks jausmas apims labiau, nei bet kada. Pamatysite, kad be jokios priežasties kyla noras šokti vienam namuose ir nuolat organizuosite įvairiausius susibūrimus su draugais – žinoma, laikydamiesi saugaus atstumo.

REKLAMA

Tačiau kai 15–ąją mėnesio dieną Uranas pereis į jūsų karjeros namus, labiau susitelksite į darbus ir į tai, už ką savo srityje norite susilaukti pripažinimo. Ar darbe jau jaučiatės vyriausiuoju specialistu, ar atėjo laikas keisti darbo sritį? Rugpjūčio 18–osios jaunatis primins apie tai, kas jums gyvenime svarbiausia, o saulė tuo tarpu pereis į Mergelės ženklą ir nuo 22 dienos paskatins jus dar daugiau dirbti ir užsidirbti.

MERGELĖ (rugpjūčio 23 – rugsėjo 22)

Gyvenime yra dalykų, kuriuos tiesiog reikia padaryti – pavyzdžiui, namų tvarkymas ar drabužių skalbimas. Nors rugpjūčio 3–osios dienos pilnatis nebūtinai juos pavers smagesniais, ji padės jums išsiaiškinti, kaip šiuos darbus atlikti geriau. Visose gyvenimo srityse būsite produktyvesni, o tai suteiks papildomo laiko protui, kūnui ir dvasiai naudingiems užsiėmimams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

15–ąją mėnesio dieną Uranas pereis į jūsų žinių ir išsilavinimo sritį – tuomet pajudės planai daugiau mokytis. Kad ir kas tai bebūtų, jei kalba eina apie akiračio plėtimą, jums tai labai tiks. Kai 22–ąją mėnesio dieną Saulė pereis į Mergelės ženklą, kils noras daugiau laiko leisti už namų sienų ir mėgautis gamtos teikiamais džiaugsmais.

SVARSTYKLĖS (rugsėjo 23 – spalio 22)

Beveik neįmanoma gyvenime tiek daug nuveikti nė kart nesuklydus, bet kai 7–ąją mėnesio dieną Venera pereis į Vėžio ženklą, jūs pradėsite rimtai galvoti apie savo reputaciją darbe. Ar esate laikomas žmogumi, kuris imasi darbų ir juos padaro, ar labiau priklausote komandai „ką gali atlikt rytoj, niekad nesakyki tuoj“? Jei jums tinka antrasis variantas – žinote, ką daryti.

REKLAMA

Vėliau, kai Uranas 15–ąją mėnesio dieną atsitrauks, sulauksite naujų ir netikėtų gandų. Rugpjūčio 18 dieną jaunatis bus jūsų draugystės namuose, todėl būsite dar nuostabesni draugai, nei paprastai esate (gal nuspręsite tas neseniai girdėtas apkalbas tiesiog pasilikti sau). Tačiau mėnesio pabaigoje norėsis visą tą intensyvų socialinį gyvenimą truputį pristabdyti... Kurį nors vakarą skirkite geros knygos skaitymui lovoje, gerai išsimiegokite, veikite tai, ko tiesiog norisi – tikrai to  nusipelnėte.

SKORPIONAS (spalio 23 – lapkričio 21)

Pasiruoškite rimtai kelionei į savo prisiminimus, Skorpionai – mėnesio pradžioje kils noras galvoti apie malonias praeities akimirkas. Rugpjūčio 3 dienos pilantis bus jūsų žvaigždėlapio namų ir šeimos srityje, todėl mielais prisiminimais norėsis dalintis su šeima ir senais draugais.

REKLAMA

Vėliau rugpjūčio 18 dienos jaunatis suteiks postūmį gerai pagalvoti apie laisvalaikio ir darbo pusiausvyrą. Ar ji ideali? Ar bent maždaug priimtina? Tuo pat metu pradėsite galvoti apie savo darbą – ar vis dar jaučiatės jam atsidavę, o gal atėjo laikas ieškoti ko nors naujo?

ŠAULYS (lapkričio 22 – gruodžio 21)

Šį mėnesį Šauliams kils naujų pašėlusių minčių, ir nėra jokio pagrindo jų neįgyvendinti. Per karantiną pradėjote nerti vąšeliu ir dabar norite susikurti internetinę parduotuvę, kurioje savo dirbinius pardavinėsite? Puiku!

Kai 15–ąją mėnesio dieną Uranas atsitrauks, nuspręsite, kad atėjo laikas esminiams pokyčiams. Padės net ir maistas išsinešti iš naujos, dar neišbandytos vietos, arba kelionė pas geriausią draugą nauju keliu. Tuomet rugpjūčio 22 dieną Saulė pereis į Mergelės ženklą ir jūs iš naujo įvertinsite savo padėtį darbe. Ar jūsų karjera juda į priekį, o gal įsisukote į tą patį ratą? Jei jaučiatės įstrigę, tai reiškia, kad atėjo laikas pokyčiams ir šioje srityje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

OŽIARAGIS (gruodžio 22 – sausio 19)

Pasaulyje sukasi daugybė pinigų, ir būtų visai smagu jų turėti daugiau. Rugpjūčio 3–osios pilantis yra jūsų pinigų namuose, todėl susimąstysite apie tai, kaip kišenėje turėti daugiau grynųjų. Tik per daug neįsijauskite į mintis, kaip laimėti loteriją – geriau tinka praktiški, įgyvendinami dalykai.

Maždaug mėnesio viduryje pradėsite svajoti daugiau, nei jums įprasta. Leiskite savo mintims skrieti ten, kur norisi – jums tikrai reikia atsipalaidavimo. Kai rugpjūčio 22–ąją dieną Saulė pereis į Mergelės ženklą, pajusite stiprų energijos pliūpsnį. Kas jūsų laukia artimiausiu metu ir kaip sulaukti pasisekimo? Tikrai sugalvosite.

REKLAMA

VANDENIS (sausio 20 – vasario 18)

Kartais gyvenime reikia tik būti savimi. Rugpjūčio 3–osios pilnatis jums primins būtent šį faktą. Skirkite laiko mėgautis tuo, kas suteikia jums laimės – jausmas tikrai bus nuostabus. Kai 15–ąją mėnesio dieną Uranas pradės retrogradinį judėjimą, pradėsite mąstyti, kaip galite gyvenime įsivesti savo taisykles. Tai gali būti tiesiog namų interjero pokyčiai arba net persikraustymas į kitą miestą.

Įspėjimas: kai rugpjūčio 22 dieną Saulė pereis į Mergelės ženklą, labiau nei bet kada norėsis savo praktiškumą tiesios išmesti lauk ir klausyti savo nuojautos. Niekada nežinai, kur ji gali nuvesti...

ŽUVYS (vasario 19 – kovo 20)

Pastaruoju metu gyvenimas buvo labai intensyvus. Rugpjūčio 3 dienos pilnatis jums primins, kad reikia ir pailsėti bei skirti laiko savo asmeniniams poreikiams. Taigi, įsipilkite taurę gardaus vyno ir vakare leiskite sau atsipalaiduoti. O kitą dieną dar ir gerai išsimiegokite. Jei to norisi, vadinasi, tai yra dalykai, kurių jums šiuo metu labiausiai reikia.

Rugpjūčio 18 dienos jaunatis bus jūsų sveikatos ir geros savijautos namuose, todėl teks pagalvoti apie tai, kaip kasdienius užsiėmimus padaryti smagesniais ir malonesniais. Gal verta atsisiųsti naują sporto programėlę arba pagaliau įgyvendinti tą mitybos planą, apie kurį jau seniai galvojate. Tokie dalykai gali labai palengvinti gyvenimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų