REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienis Zodiako ženklams – pakankamai palanki diena. Problemos spręsis savaime, todėl į nesklandumus dėmesio kreipti nereikėtų. Lygiai taip pat nereikėtų ir stengtis būti pastebėtiems. Tiesa, jeigu tektų spręsti tam tikrus klausimus – pasinaudokite artimųjų pagalba. 

Antradienis Zodiako ženklams – pakankamai palanki diena. Problemos spręsis savaime, todėl į nesklandumus dėmesio kreipti nereikėtų. Lygiai taip pat nereikėtų ir stengtis būti pastebėtiems. Tiesa, jeigu tektų spręsti tam tikrus klausimus – pasinaudokite artimųjų pagalba. 

REKLAMA

Avinas

Jaudinsitės be reikalo: šios dienos susitikimai, pokalbiai bus sėkmingi. Galite rizikuoti, mėginti laimę jums svarbiame dalykiniame reikale, konkurencinėje kovoje, tai padės atsikovoti didesnę erdvę.

Tauras

Problemos spręsis savaime: gera diena kelionėms bei reikšmingiems susitikimams, reikalams su užsieniečiais tvarkyti. Reikalus sutvarkysite be ypatingų pastangų greitai ir sėkmingai. Sėkmingas laikas svarbiems vizitams, lemtingiems sprendimams.

Dvyniai

Palanku spręsti nesklandumus darbe, aptarti su vadovu savo veiklos perspektyvas. Surenkite mažas vaišes kolegoms. Palanku ieškoti tinkamesnės darbo vietos, pasirašyti naują darbo sutartį.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Intuicija jums patars, į ką reikėtų kreiptis. Jei bendraudami dažniau pritarsite ir mažiau reikšite savo nuomonę, jums pavyks rasti reikalingų žmonių, rėmėjų. Gera diena susitikimams su įtakingais asmenimis, užsieniečiais.

REKLAMA

Liūtas

Nevertėtų afišuotis, kuo mažiau būsite pastebimi ir suprantami, tuo mažiau rūpesčių patirsite, na, ir daugiau naudos gausite. Nesiimkite sunkių darbų. Neskubėkite nuliūsti, sulauksite pagalbos iš jus mylinčių žmonių, būsite išklausyti, suprasti.

Mergelė

Sėkmės laikas, sulauksite pelnyto įvertinimo, pripažinimo. Puiki proga tvarkyki svarbius finansinius reikalus, spręsti sudėtingas profesines problemas. Palanku kreiptis į vadivą, susitikti su nauju darbdaviu.

Svarstyklės

Palankus metas, kai verta užsiimti ir teorine problemų sprendimų dalimi, ir imtis konkrečių veiksmų. Tai naudos laikas, tačiau reikia mokėti girdėti kitus, labiau paisyti antrosios pusės, partnerių nuomonės, giminaičių, draugų patarimų.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Naudingų susitikimų diena. Būkite atidūs jus pasiekiančiai informacijai, gautiems pasiūlymams, jų nauda atsiskleis ne iš karto, bet bus nemenka. Būkite atidūs, kad nepraleistumėte geros progos.

Šaulys

Ramus laikas, palankus susitelkti į savo asmeninius reikalus, šeimą, namus. Neskubinkite situacijos, viskas susiklostys savaime taip, taip reikia. Svarbų reikalą sutvarkyti paveskite arba artimiesiems, arba patys tai padarykite iš savo namų telefonu, bet labiausiai seksis savo namuose.

Ožiaragis

Didelės sėkmės, meilės bei laimės diena. Puikus metas: šiandien jūs daug ką galite. Asmeniniame gyvenime bei veikloje verta priimti lemtingus sprendimus, neapsiriksite. Galite visiškai pasikliaukite savo jėga, sumanumu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Laimė ateis per kitus: per antrąją pusę, per partnerius ar bendradarbį. Pasiūla gali būti didesnė, nei tikitės, tad mokėkite rinktis, atsispirti įkyriems siūlytojams, neskubėkite žengti atsakingo žingsnio. Kita vertus, tai geras laikas svarbiam dalykiniam apsisprendimui, jei tam senai rengėtės.

Žuvys

Tarkitės, derėkitės, nebijokite nusileisti. Reikalai sparčiau pajudės, jei kreipsitės pagalbos į antrąją pusę, labiau įpareigosite partnerius. Ieškokite sąjungininkų. Bus geras laikas deryboms, įvairiems susitarimams: jums pavyks nuraminti, įtikinti ne tik artimuosius, bet ir tuos, kurių veikla su jumis susijusi.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų