„Pietums, o gal vakarienei rekomenduoju išsikepti kotletukų. Taip, kotletukai išties kitokie nei mes įpratę kepti, nes jie su varške. Patarčiau visus komentuojančius susilaikyti nuo neigiamų komentarų! Galiu patikinti, kad varškės šiuose kotletukuose nepajusite. Kotletukai yra ne tik labai gardūs, bet ir purūs, sultingi su traškia plutele“, – sako tinklaraštininkė Audronė.

Vištienos kotletai (Nuotr. Gamink su Audrone)

Vištienos kotletai (Nuotr. Gamink su Audrone)

Reikės: 400 gr. vištienos šlaunelių ir krūtinėlių filė faršo, 100 gr. varškės (9%), 2 kiaušinių, svogūno, vištienos prieskonių, pipirų ir druskos, džiūvėsėlių, aliejaus kepimui.

GAMINIMAS

Vištienos faršą sumaišiau su varške, įmušiau kiaušinius, įdėjau smulkintą svogūną ir prieskonius. Išmaišiau.

Iš paruoštos masės formavau kotletukus, juos pamirkiau džiūvėsėliuose ir iškepiau keptuvėje su trupučiu aliejaus.

Kotletukai iškepti, belieka pasirinkti garnyrą.

Šaltinis: Gamink su Audrone

bet
2020-03-30 15:43:46
prieš siūlant tokius receptus pirmiausia reikėtų autorei pasidomėti apie produktų suderinamumą,tada žinotų,kad pieno ir mėsos produktų maišyti negalima,geriau jau morką ar kopūsto gabalą galima sutarkuoti,bus ir minkšti ir sveiki ir skanūs kotletai,o jokių batonų ar varškių į mėsa nedėti,tai nesuderinami produktai,nes jiems suvirškinti reikia skirtingų skrandžio rūgščių
Atsakyti
Patogiausias būdas sužinoti daugiau - sekti naujienas mūsų „Facebook“ paskyroje!
V 2020-04-01 11:32:52
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Skanu. Tinka varškę dėti į mėsą, tik ne pieną.   ATSAKYTI
bet 2020-03-30 15:43:46
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
prieš siūlant tokius receptus pirmiausia reikėtų autorei pasidomėti apie produktų suderinamumą,tada žinotų,kad pieno ir mėsos produktų maišyti negalima,geriau jau morką ar kopūsto gabalą galima sutarkuoti,bus ir minkšti ir sveiki ir skanūs kotletai,o jokių batonų ar varškių į mėsa nedėti,tai nesuderinami produktai,nes jiems suvirškinti reikia skirtingų skrandžio rūgščių   ATSAKYTI

Top Video

TV3 Žinios. Pajūryje nebelieka vietos: poilsiautojų Palangoje ir Šventojoje daugėja kasdien
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Pajūryje nebelieka vietos: poilsiautojų Palangoje ir Šventojoje daugėja kasdien
DABAR RODOMA
TV3 žinios. Advokatas prabilo apie liudijimus, ką Pinikas darė prie žuvusios Didžiūnaitytės kūno
DABAR RODOMA
TV3 žinios. Nušauto policininko šeimą pasiekė piniginė parama: iš viso – kiek daugiau nei 33 tūkst.
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Dėl vietoj dušinių Palangoje išdygusio namo surengta akcija: žmonės atėjo pasiruošę išsimaudyti
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Kaimynai sukrėsti dėl pro langą iškritusio ir žuvusio penkiamečio: tėvai vaikais labai rūpinosi
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Su oro balionais į audrą patekę dalyviai papasakojo, ką patyrė skubiai leisdamiesi
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Punios šilas ir vėl specialistų akiratyje: šile įsisiautėjo kenkėjai
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Vos tik paskelbus sprendimą apie atidaromą sieną, lietuviai patraukė į Lenkiją
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Lietuva dėl Astravo sulaukė paramos iš Lenkijos: žada taip pat nepriimti
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Per Kuršių marias kelte plaukę keleiviai sulaukė netikėtos staigmenos
REKLAMA
Šašlykai (Nuotr. Kviečiu į virtuvę)
„Pirmieji šašlykai, kuriuos išmokau raugti buvo būtent šis receptas su garstyčiomis, pomidorų padažu ir majonezu. Taip, būtent su majonezu. Paskui kažkuriam laikui šiuos ...
„Užteks pamarinuoti, kol iškeps mėsa ant žarijų“, – sako recepto autorė. (Nuotr. Skanūs kąsneliai)
„Užteks pamarinuoti, kol iškeps mėsa ant žarijų“, – sako recepto autorė. Ingredientai: 2 svogūnai; 40ml acto 7%; 100ml verdančio vandens; 1a.š. druskos; 2a.š. cukraus; ...
Šaltai rūkytos skumbrės mišrainė su rudaisiais ryžiais (Nuotr. Skanūs kąsneliai)
Vasaros tikriausiai dažnas negalėtų įsivaizduoti be šviežiai rūkytos žuvies. Būtent ji puikiai tiks ir vasariškai mišrainei, kurios receptu su skaitytojais dalijasi ...
Makaronai  (nuotr. Shutterstock.com)
Daugelis lietuvių garbina itališką virtuvę, tačiau būtiniausių žinių apie esminį šios virtuvės ingredientą – makaronus – jiems labai trūksta. Lietuviams makaronai vis dar ...
Naminiai ledai (Nuotr. Gamink su Audrone)
„Turėdama kokosų pieno, beje, jo virtuvėje turiu visada, nusprendžiau pagaminti ledų. Beje, jei nešaldytumėte, tuomet turėtumėte ir puikų kokteilį. Šįsyk aš pasigaminau ...
REKLAMA

×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų