„Pietums, o gal vakarienei rekomenduoju išsikepti kotletukų. Taip, kotletukai išties kitokie nei mes įpratę kepti, nes jie su varške. Patarčiau visus komentuojančius susilaikyti nuo neigiamų komentarų! Galiu patikinti, kad varškės šiuose kotletukuose nepajusite. Kotletukai yra ne tik labai gardūs, bet ir purūs, sultingi su traškia plutele“, – sako tinklaraštininkė Audronė.

Vištienos kotletai (Nuotr. Gamink su Audrone)

Vištienos kotletai (Nuotr. Gamink su Audrone)

Reikės: 400 gr. vištienos šlaunelių ir krūtinėlių filė faršo, 100 gr. varškės (9%), 2 kiaušinių, svogūno, vištienos prieskonių, pipirų ir druskos, džiūvėsėlių, aliejaus kepimui.

GAMINIMAS

Vištienos faršą sumaišiau su varške, įmušiau kiaušinius, įdėjau smulkintą svogūną ir prieskonius. Išmaišiau.

Iš paruoštos masės formavau kotletukus, juos pamirkiau džiūvėsėliuose ir iškepiau keptuvėje su trupučiu aliejaus.

Kotletukai iškepti, belieka pasirinkti garnyrą.

Šaltinis: Gamink su Audrone

bet
2020-03-30 15:43:46
prieš siūlant tokius receptus pirmiausia reikėtų autorei pasidomėti apie produktų suderinamumą,tada žinotų,kad pieno ir mėsos produktų maišyti negalima,geriau jau morką ar kopūsto gabalą galima sutarkuoti,bus ir minkšti ir sveiki ir skanūs kotletai,o jokių batonų ar varškių į mėsa nedėti,tai nesuderinami produktai,nes jiems suvirškinti reikia skirtingų skrandžio rūgščių
Atsakyti
Patogiausias būdas sužinoti daugiau - sekti naujienas mūsų „Facebook“ paskyroje!
V 2020-04-01 11:32:52
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Skanu. Tinka varškę dėti į mėsą, tik ne pieną.   ATSAKYTI
bet 2020-03-30 15:43:46
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
prieš siūlant tokius receptus pirmiausia reikėtų autorei pasidomėti apie produktų suderinamumą,tada žinotų,kad pieno ir mėsos produktų maišyti negalima,geriau jau morką ar kopūsto gabalą galima sutarkuoti,bus ir minkšti ir sveiki ir skanūs kotletai,o jokių batonų ar varškių į mėsa nedėti,tai nesuderinami produktai,nes jiems suvirškinti reikia skirtingų skrandžio rūgščių   ATSAKYTI

Top Video

TV3 Žinios. Narkevičius – vėl įvykių sūkuryje: Trakų rajone sustabdytas keliuko remontas kelia daug klausimų
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Narkevičius – vėl įvykių sūkuryje: Trakų rajone sustabdytas keliuko remontas kelia daug klausimų
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Skaičiai gąsdina: per karantiną 11400 į septintą dešimtį įkopusių asmenų neteko darbo
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Žada masinį tyrimą dėl Covid-19: aiškinsis, kokį imunitetą sugebėjome įgyti
DABAR RODOMA
Farai. Klaipėdoje BMW lėkė tarsi viesulas: taranavo automobilį ir išrovė medį
DABAR RODOMA
„Pasikalbėkim #IŠNAMŲ“ su Zuokiene apie savanorystę COVID-19 židinyje ir nemalonų vyro akibrokštą
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Nausėda gimtadienį sutiko Nidoje, keturių žvaigždučių viešbutyje
DABAR RODOMA
TV3 žinios. Lietuvoje savaitgalį – susirgimų koronavirusu šuolis
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Egzaminai prasidės birželio 22 d.: aiškėja tvarka, kaip jie vyks
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Koronaviruso židiniai plečiasi globos namuose: sergančiųjų daugėja Antaviliuose, Širvintose
DABAR RODOMA
Vilniaus centre užpultas Anušauskas su žmona: ieško kaltininko
REKLAMA
Rauginti pomidorai (Nuotr. Gamink su Audrone)
„Aš labai mėgstu silpnai raugtas ar marinuotas daržoves ir kai turiu jų daugiau, būtinai užraugiu. Nesenai puslapyje publikavau greitai raugtų agurkų receptą, tad šiandien ...
Užkandžiai ir patiekalai gardžiai iškylai gamtoje (nuotr. Organizatorių)
Kas gali būti geriau už iškylą gamtoje? Tik iškyla su puikiu maistu! Dar vienoje pavasariškoje TV3 laidoje „La Maistas“ virtuvės šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius ...
Šaltibarščiai (Nuotr. Ritos receptai)
„Visa šaltibarščių sėkmė priklauso nuo kefyro ir burokėlių kokybės. Šaltibarčius gaminu ir su marinuotais, ir su virtais burokėliais. Jeigu naudoju virtus burokėlius, ...
Jautienos troškinys (Nuotr. Samčio užrašai)
„Šiandien aš dalinuosi sočiu, aštriu ir labai skaniu jautienos troškiniu“, – sako tinklaraštininkė Odeta. Reikės: 2 šaukštai alyvuogių aliejaus; 1 kg jautienos; 200 g ...
Lašišos kotletukai
Dar vienoje pavasariškoje TV3 laidoje „La Maistas“, nuostabiais žiedais nusėtoje lauko virtuvėje šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius pademonstravo kaip išsivirti tobulą ...
REKLAMA

×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų