REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Keliems Zodiako ženklams žada išskirtinę sėkmę: ar esate tarp laimingųjų?

Vasario 16 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Vasario 16 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Reikalai klostysis nevienareikšmiškai. Nusimato neblogos permainos tose srityse, kur buvo didžiausi trikdžiai. Tikriausiai pavyks padaryti neblogą įspūdį įtakingam asmeniui.

Tauras

Subjektyvumas trukdys harmoningai bendrauti, teisingai vertinti kitus. Jeigu norite padaryti gerą įspūdį patinkančiam žmogui, labiau domėkitės juo, o ne kalbėkite vien apie save.

Dvyniai

Šiandien jūsų dienotvarkę aktyviai reguliuos artimieji, draugai ir pažįstami. Tikriausiai jie stimuliuos jūsų saviraišką, ambicijas. Galite susitarti dėl aktualaus reikalo.

Vėžys

Neaiški situacija, apkalbos, negalėjimas apsispręsti aktualiu klausimu gali sukelti nerimą. Atsipalaiduokite, jūsų pasąmonė gali padiktuoti genialių išeičių.

Liūtas

Gali kilti idėjų, kaip jaukiau ir gražiau susitvarkyti savo buitį. Su įkarščiu imsitės svarbių darbų.

Mergelė

Gali kilti būtinybė susigrąžinti skolas ar pasiskolinti. Rūpės stambūs pirkiniai, galbūt pavyks dėl ko nors palankiai suderėti. Tikėtina, kad jums bus suteikta naudinga paslauga.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Diena turėtų būti nebloga. Seksis sklandžiai bendrauti, skaityti paskaitas, demonstruoti žinias, reklamuotis, dirbti protinį darbą. Galimas viliojamas pasiūlymas, gera naujiena.

REKLAMA

Skorpionas

Šiandien labiau vadovausitės širdies balsu, jausmais. Emocinį polėkį galite patirti dėl santykių su asmeniu, kuriam esate neabejingi. Galbūt turėsite progų pademonstruoti meninį skonį, įžvalgą.

Šaulys

Nusimato romantiškas apsvaigimas, būsite pasirengę kažką paaukoti dėl savo tikslo, jausmų ar aistros. O galbūt atsiradusį energijos perteklių išliesite sportuodami, lavindami vaikus ar kt.

Ožiaragis

Gali iškilti persikvalifikavimo, įsidarbinimo klausimas. Panašu, kad užsitarnausite didesnį vadovų palankumą (jei šiandien tenka dirbti ir su jais turėti reikalų). Galite nusipirkti reikalingą daiktą, skirtą darbovietei ar namų ūkiui.

REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Neblogai seksis, jei mokėsite prisitaikyti įvairiose situacijose. Gera diena susitaikymui, interesų derinimui. Jei nusimato svarbūs kontaktai, pokalbiai, turite būti apsisprendę, ką sakysite, ko siekiate. Tuomet pasieksite patį geriausią rezultatą.

Žuvys

Šiandien kažko iš jūsų bus reikalaujama ir tai gali įgauti piniginę išraišką. Geriau seksis, jei veiksite žinodami, ko norite. Galimas daiktas, būsite nusiteikę romantiškiems pasimatymams, malonioms pramogoms.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų