REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Su kiekviena pilnatimi sugrįžta jausmas, kad viskas aplink pagaliau pildosi ir stojasi į savo vietas, bet 2020 metų vasario mėnesio pilnatis pasižymi savitomis, unikaliomis savybėmis, kurios kiekvienam Zodiako ženklui turės kitokį poveikį, rašoma bustle.com.

Su kiekviena pilnatimi sugrįžta jausmas, kad viskas aplink pagaliau pildosi ir stojasi į savo vietas, bet 2020 metų vasario mėnesio pilnatis pasižymi savitomis, unikaliomis savybėmis, kurios kiekvienam Zodiako ženklui turės kitokį poveikį, rašoma bustle.com.

REKLAMA

Kas mėnesį pilnaties mėnulio fazė atspindi esmę to ženklo, kuriame ji yra. Štai vasario 2020 metų vasario 9 dieną pilnatis bus Liūto ženkle.

Tai, kad ši pilnatis priklauso Liūto ženklui, kuris simbolizuoja visus su drama susijusius dalykus, gali reikšti, kad įdomūs ir jaudinantys dalykai ims vykti visų Zodiako ženklų gyvenimuose.

„Kadangi Liūto ženklą valdo Saulė, o Saulė yra Mėnulio valdovė, šią dieną ore tvyros gausybė energijos ir teigiamų vibracijų.“ – sako astrologė Vanja Živković. – „Tai entuziazmo, naujų galimybių bei kūrybingos ir inovatyvios veiklos laikas.“

Jei pastaruoju metu galvojate apie naujų ryšių užmezgimą, šią pilnatį galite išnaudoti susitikimams su naujais draugais.

REKLAMA
REKLAMA

Jei ruošiatės imtis naujų projektų, tuomet ieškokite būdų juos pradėti. Jei apskritai pastaruoju metu jaučiatės abejingi, imkitės to, kas Liūtams sekasi geriausiai, ir suorganizuokite vakarėlį, pataria astrologė. Štai ką, pasak astrologų, 2020 metų vasario mėnesio pilnatis atneš kiekvienam Zodiako ženklui:

REKLAMA

Avinas (kovo 21 – balandžio 19)

Artėjanti pilnatis gali atnešti naujus santykius, kadangi Venera, už meilę ir pinigus atsakinga planeta, bus Avino ženkle. Tai bus puiki diena pakviesti ką nors į pasimatymą, atsisiųsti pažinčių programėlę arba išeiti pasižvalgyti į miestą – gal ką nors sutiksite.

Ši diena taip pat puikai tinka visiems su mokslais susijusiems reikalams. Gali būti, kad staiga pajusite energijos pliūpsnį, kuris jums leis užbaigti kokį nors darbą. Pilnaties energiją išnaudokite ir naujiems tikslams užsibrėžti, o tuomet išlikite atviri ir žiūrėkite, ką tai jums atneš.

REKLAMA
REKLAMA

Jautis (balandžio 20 – gegužės 20)

Vasario pilnatis Jaučiams greičiausiai atneš netikėtų galimybių. „Būtų geriausia, jei turėtumėte savo tikslų, kuriuos norite pasiekti šiuo laikotarpiu, sąrašą, kad tai būtų jums tarsi vedlys, rodantis kelią ten, kur gyvenime norite eiti.

Taip pat galite pajusti, kad jūsų romantiniuose santykiuose dedasi nauji ir jaudinantys dalykai. Jei esate įsipareigoję, vasario mėnesio pilnatis jus įkvėps su partneriu išbandyti ką nors naujo, o jei esate vieniši, gali būti, kad sutiksite naują žmogų.

Dvyniai (gegužės 21 – birželio 20)

Pilnačiai esant Liūto ženkle galite tikėtis, kad jūsų darbai pagaliau bus deramai įvertinti. Gali būti, kad gausite paaukštinimą arba padidės jūsų atlyginimas. Kad ir kas benutiktų, tai tikrai pakels jūsų pasitikėjimą savimi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tačiau dėl to neapims noras tuoj pat keisti savo gyvenimo būdo. Gali kilti pagunda pradėti išlaidauti, todėl geriausia būtų papildomas lėšas pasidėti į taupomąją sąskaitą.

Ši pilnatis Dvyniams taip pat bus puikus laikas atnaujinti ryšius su žmonėmis iš praeities. Galimas dalykas, kad būtent jie bus tie, kurie karjeros srityje padės žengti dar labiau į priekį.

Vėžys (birželio 21 – liepos 22)

Jei esate nusižiūrėję naują darbą, gali būti, kad dabar – pats tinkamiausias laikas veikti. Šios pilnaties metu Vėžiams bus labai svarbu imtis atsakomybės ir pradėti veikti naujai. Tai, ką darėte iki šiol, neveikia, todėl laikas išbandyti ką nors naujo! Šiuo laikotarpiu tinka bet kokie kasdienės rutinos pokyčiai.

REKLAMA

Tai taip pat gali būti puikus laikas naujoms pažintimis, bet jų galite tikėtis tik tuomet, jei įdėsite pastangų į bendravimą ir socializaciją. Nebijokite lankytis naujose vietose ir susipažinti su naujais žmonėmis. Pasiimkite savo kompiuterį ir eikite pasėdėti į kavinę – tuomet žiūrėkite, kas nutiks.

Liūtas (liepos 23 – rugpjūčio 22)

Nors ši pilnatis yra Liūto ženkle, būtent Liūtams gali atrodyti, kad jiems niekas nesiklosto pagal planą. Nepasiduokite – verčiau leiskitės vedami emocijų. Liūtai turi puikų emocinį intelektą, todėl giliai įkvėpkite ir pagalvokite, kokie turėtų būti tolimesni jūsų veiksmai. Kad ir kokia būtų jūsų situacija, ji turbūt nėra tokia sudėtinga, kaip atrodo.

REKLAMA

Jei prireiktų prašyti pagalbos, ši pilnatis yra tam tinkamas laikas. Ieškokite naujų ryšių su bendraminčiais. Būtent jie jums padės viską išsiaiškinti ir nukreips jus teisinga linkme.

Mergelė (rugpjūčio 23 – rugsėjo 22)

Per pilnatį visuomet atrodo, kad naujų galimybių pilna ant kiekvieno kampo. Mergelėms ši pilnatis gali padėti senus įpročius pakeisti naujais, ypač sveikatos ir gyvensenos srityje. Gali būti, kad pajusite norą pradėti lankyti treniruotes arba jogą – tai gali padėti suvaldyti stresą.

Ore taip pat tvyros kūrybiškumas, todėl nebijokite atitrūkti nuo įprastos rutinos ir išbandyti save naujame projekte. Mergelė yra labai struktūruotas Zodiako ženklas, todėl jums gali būti sunku keisti įpročius. Tačiau kadangi šiuo laikotarpiu turėsite daug įkvėpimo, rezultatai bus verti pastangų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės (rugsėjo 23 – spalio 22)

Šios pilnaties metu Svarstyklės jausis labai artimos su draugais ir šeima. Nebijokite aplinkiniams aiškiau reikšti savo meilės. Ženkite pirmąjį žingsnį, išsiųsdami keletą rūpestingų žinučių ar atgaivindami seną draugystę su žmogumi, su kuriuo jau seniai nesikalbėjote.

Tai taip pat puikus laikas pradėti jus dominantį projektą. Jei kažkur giliai jau kuris laikas nešiojatės mintį, šiuo laikotarpiu atrodys, kad pagaliau galite ją realizuoti.

Skorpionas (spalio 23 – lapkričio 21)

Per šią pilnatį Skorpionus apims noras dirbti iš namų, kadangi būtent namai yra jų energijos vieta. Pasižiūrėkite, ar tą dieną tai jums bus įmanoma – gali būti, kad taip pavyks nuveikti daugiau, be to, galite sulaukti ir naujų galimybių.

REKLAMA

Tas pats galioja ir jūsų santykiams: galbūt pajusite potraukį žmogui, kuris neatitinka jūsų įprastinio „tipažo“ arba su nauju žmogumi susipažinsite netikėtoje vietoje. Tai bus malonus siurprizas, kadangi pastaruosius keletą mėnesių jūsų asmeniniame gyvenime daug veiksmo nebuvo.

Šaulys (lapkričio 22 – gruodžio 21)

Šauliai jausis taip, lyg pasaulis būtų tobulas. Ši atsipalaidavimo būsena atneš netikėtą minčių lietų. Ši pilnatis labai pasitarnaus jūsų finansams arba apmąstymams apie tai, kaip užsidirbti daugiau pinigų. Galbūt jums pavyks jau turimą hobį, kuriame jums sekasi, paversti pajamų šaltiniu?

Vis dėlto šiuo laikotarpiu jausitės kaip visada – nusiteikę nuotykiams, gal tik kiek labiau nei įprastai. Ši diena bus labai tinkama gerai praleisti dieną, o vakare eiti į pasimatymą. Tik neplanuokite įprastinio pasimatymo restorane ir kine, geriau rinkitės ką nors naujo ir įdomesnio! Su partneriu išbandykite kokią nors naują veiklą – tai į jūsų santykius sugrąžins aistrą ir ugningumą.

REKLAMA

Ožiaragis (gruodžio 22 – sausio 19)

Jausitės taip, lyg jau ir taip galinga jūsų asmenybė per šią pilnatį būtų įgavusi dar daugiau jėgos, todėl nenustebkite, jei bendraudami su kitais žmonėmis jiems padarysite per stiprų įspūdį. Galite ir patys nustebti tuo, ką sakote, bet neleiskite, kad tai jums užkirstų kelią pasiimti tai, ko norite.

Kiti žmonės jus pastebi, todėl galite gauti paaukštinimą arba atlyginimo padidinimą. Jei turite įdomių minčių, nieko nelaukę jomis dalinkitės. Visada geriausia kalbėti drąsiai ir sakyti tai, ką galvojate, o ne savo mintis pasilaikyti sau ir paskui gailėtis nieko nepasakius.

Vandenis (sausio 20 – vasario 18)

Vasario pilnaties metu jūsų asmeninio gyvenimo srityje įsižiebs šviesa.

Jei ieškote meilės, reikės atsikratyti visų baimių ir drąsiai nerti į naujus vandenis. Vieniems tai reikš pagaliau atsisiųstą pažinčių programėlę, o kitiems – pagaliau peržengtas ankstesnių santykių sąlygotas ribas bei baimes, ir leidimą sau būti pažeidžiamiems.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Liūtai pasižymi tuo, kad nestovi vietoje ir yra bendraujantys, todėl per šią pilnatį išbandykite būtent šią taktiką. Visa tai padės jums augti ir tapti geresne savo paties versija.

Žuvys (vasario 19 – kovo 20)

Žuvys pajus stiprų norą išlaidauti daugiau, nei įprastai – tai gali reikšti, kad netyčia viršysite savo biudžetą. Turėkite tai omenyje ir semkitės energijos iš Liūto, kai reikės susilaikyti nuo nereikalingų pirkinių, juos pakeičiant smagiomis patirtimis. Ši pilnatis bus puikus laikas imtis ko nors, kas gali praturtinti dvasią ir kultūros pojūtį. Susiraskite visos dienos bilietą į muziejų ar meno galeriją, internete paieškokite poezijos skaitymų vakaro. Tokie renginiai taip pat neleis jums „perdegti“. Eikite į pasaulį ir žiūrėkite, ką ten rasite – pajusite atgaivą ir įkvėpimą.

Kiekviena pilnatis yra puikus laikas gerai apmąstyti savo karjerą, santykius ir kitas gyvenimo sritis bei įsivertinti, kaip einasi. Daugeliui Zodiako ženklų stiprios, gerą laiką mėgstančios Liūto energijos dėka tai pavyks geriau, nei kada nors anksčiau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų