REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ateinanti savaitė paskęs jaunaties atmosferoje, tačiau ką ji suteiks kiekvienam Zodiako ženklui? Sužinokite jau dabar, perskaitę išsamią astrologo Naglio Šulijos prognozę.

Ateinanti savaitė paskęs jaunaties atmosferoje, tačiau ką ji suteiks kiekvienam Zodiako ženklui? Sužinokite jau dabar, perskaitę išsamią astrologo Naglio Šulijos prognozę.

REKLAMA

 

Avinas. Savaitės pradžia gali būti nervinga tiems, kurie priversti aiškintis asmeninius santykius, bet vėliau viskas susitvarkys. Geras metas kartu su artimais draugais aptarti bendrus reikalus su kolegomis – planus ir net kai ko imtis tiesiog dabar.

Jautis. Savaitės pradžia gali būti nervinga, galimos kliūtys, nesusipratimai. Vėliau aplinkybės ims klostytis vis geriau ir gražiau. Darbe, profesijos srityje gali būti nemažai darbo, visokių reikalų, kurie irgi klostysis vis sklandžiau. Tinkamas metas tvarkyti biurokratinius reikalus.

Dvyniai. Darbe geriau neskubėti, ypač savaitės pradžioje, kliūčių, nesusipratimų gali kolti dėl konkurencijos ar tiesiog geranoriškumo stokos. Vėliau viskas susitvarkys ir klostysis visai sėkmingai. Palankus metas kelionėms, ypač pažintinėms, taip pat dalykiniams ryšiams su užsieniu.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Turbūt reikėtų neskubėti darbe, ypač savaitės vidury – kam tie nesusipratimai. Visgi dažniausiai čia viskas klostysis neblogai. Kitose srityse veiklos irgi ne per daugiausia – namie viskas savo vietose, draugai užsiėmę savo reikalais ir taip toliau. Beliks pasimėgauti kasdienybe.

REKLAMA

Liūtas. Dabar labai svarbu bus klausyti ir išklausyti – aplink jus ar šalia jūsų gali būti žmonių, kurie gali būti žavūs, darys puikų įspūdį ir… bus naudingi. Bus svarbu laiku pasikalbėti, išklausyti ir laiku pasinaudoti. Tikėtina, kad vis dar labai patiks sportinio tipo pramogos.

Mergelė. Nedideli, tačiau gana svarbūs darbai, visokie neatidėliotinai tvarkytini reikalai plauks srauniu srautu. Nieko nepadarysi, teks imtis visko iš eilės ir nebambėti. Namų tvarkymą kurį laiką bus sunku derinti su kai kurių žmonių interesais, bet savaitės vidury viskas susitvarkys, asmeniniai santykiai vėl džiugins.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Metas išties linksmas ir smagus – būsite puikios nuotaikos, kūrybiški, bus lengva ne tik kuo nors nudžiuginti esančius šalia, bet ir pasilinksminti patiems. Neblogas metas rūpintis sveikatos reikalais, tačiau savaitės pradžioje aplinkybės gali būti ne tokios palankios, kaip norėtųsi.

Skorpionas. Gali būti, jog dabar bus svarbūs piniginiai, turtiniai reikalai. Energingi veiksmai šioje srityje naudos ir atneš, tačiau apdairumo, atsargumo labai prireiks savaitės pradžioje, kai noras pasimėgauti gražiais, maloniais dalykais gali tapti nuostolių priežastimi. Labai sėkmingas laikas tiems, kurie rūpinasi namų, šeimos reikalais. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys. Ta vidinė spyruoklė, kuri iki šiol vertė nesustoti ir eiti vis pirmyn ir pirmyn niekur nedings ir neatsileis – būsite pasitempę, sportiški, ryžtingi ir likę prie tikslo žengti daug nesidairant. Seksis sportuoti, tačiau ir veikla, susijusi su žiniomis, informacija, mokymusi klostysis kuo puikiausiai.

Ožiaragis. Tikrai nestigs pasitikėjimo savimi, ypač, kai rūpinsitės piniginiais, turtiniais reikalais, sieksite finansinės naudos – sprendimai ir veiksmai šioje srityje gali būti energingi ir išradingi, tad ir naudos ilgai laukti nereikės. Bus smagu susitikti su draugais, pabendrauti, plėsti savo akiratį.

Vandenis. Būsite puikios nuotaikos, energingi, veiklūs, be to, dar ir labai išradingi ir linkę bendrauti, dėl to reikalingą žodį ar sprendimą rasite labai lengvai, tarsi be pastangų. Atrodo, dabar galima tikėtis ir finansinės naudos, tačiau pati savaitės pradžia šioje srityje gali būti sudėtinga ir reikalaujanti didelio apdairumo.

Žuvys. Pati savaitės pradžia gali būti nerami ir sunki – jūsų polinkį žavingai atsipalaidavus dreifuoti kažkur kažkur pasroviui gali nemaloniai pakirsti kažkokios aštrios, agresyvios aplinkybės, galbūt susijusios su darbu, profesine veika. Patartina apdairiau vairuoti, nerizikuoti. Visgi vėliau įtampa slūgs aplinkybės ims klostytis vis sklandžiau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų