Jei norite vakarienei pagaminti mišrainę, šį receptą turėtumėte įsidėmėti. Tai lengvai pagaminama mišrainė, kuri tikrai nepaliks abejingų.

Mišrainės skonis pranoks lūkesčius: pagaminsite lengvai, o skonis – super

Mišrainės skonis pranoks lūkesčius: pagaminsite lengvai, o skonis – super

Jums reikės: 300 gramų marinuotos arba sūdytos silkių filė, 2 virtų bulvių, pusės stiklinės virtų pupelių, 1 obuolio, šaukšto citrinos sulčių, 2 pomidorų, marinuotų kelmučių arba voveraičių, garstyčių, 3 šaukštų aliejaus, svogūnų laiškų, druskos, pipirų, cukraus.

Pirmiausia, jeigu obuolys pirktinis bei padengtas parafinu, nuskuskite jo žievelę. Perpjaukite obuolį į ketvirčius, jį išvalykite nuo sėklalizdžių, supjaustykite maždaug 1 centimetro dydžio kubeliais, apliekite citrinos sultimis ar actu.

Tuomet 1-2 centimetrų dydžio kubeliais supjaustykite sikes, bulves, pomidorus arba agurkus. Stambesnius grybus supjaustome į maždaug 2-3 centimetrų dydžio gabalėlius. Dubenyje lengvai sumaišykite silkes, visas daržoves, grybus bei pupeles, išskyrus svogūną.

Po to puodelyje šakute suplakite garstyčias, aliejų bei prieskonius. Paruoštu padažiuku apliekite mišrainę. Pabarstykite smulkiai supjaustytais žaliais svogūnų laiškais. Skanaukite!

Šaltinis: https://worldrecipes.eu/lt

Rasa
2020-01-22 08:23:31
Viskas gerai su šita mistaime,tik pomidorai visai netinka .
Atsakyti
Patogiausias būdas sužinoti daugiau - sekti naujienas mūsų „Facebook“ paskyroje!
Laimutė 2020-01-22 23:12:30
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Ar virta bulvė?    ATSAKYTI
Aida 2020-01-22 17:21:35
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Manau kad čia lb skanu, reikės pabandyti    ATSAKYTI
Rasa 2020-01-22 08:23:31
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Viskas gerai su šita mistaime,tik pomidorai visai netinka .   ATSAKYTI

Top Video

Praeities žvalgas. Lietuvis apsilankė apleistoje Estijos pionierių stovykloje: vaizdai sukėlė gailestį
DABAR RODOMA
Praeities žvalgas. Lietuvis apsilankė apleistoje Estijos pionierių stovykloje: vaizdai sukėlė gailestį
DABAR RODOMA
Farai. Ne iš kelmo spirta pardavėja tapo didvyre – lietuvės gudrybė sustabdė vagišių
DABAR RODOMA
Farai. Vairuotojo elgesys pareigūnus išvertė iš koto: mašina nevažiavo, o vyras „vairavo“
DABAR RODOMA
Pasidalijo, ką mama išdarinėjo lėktuve: dukrai teliko rausti iš gėdos
DABAR RODOMA
Pamačius, kaip bandoma išvažiuoti iš automobilių aikštelės aplinkiniai susiėmė už galvų
DABAR RODOMA
Košmaras autobuse: nufilmuota, kas dėjosi viduje per siaubingą avariją
DABAR RODOMA
Internautai negali patikėti savo akimis: neatskiria, kuri yra dukra, o kuri – mama
DABAR RODOMA
Prieš srovę. Po 12 metų kartu Dianos gyvenimas virto pragaru: istorija – pamoka kiekvienam
DABAR RODOMA
Prieš srovę. Gimtadienio šventė porai virto pragaru: atėmė keturis vaikus, tarnybos reikalauja tūkstančių
DABAR RODOMA
Visi mes žmonės. Skambinas įvardijo skyrybų su Krysko priežastį: galutinis taškas padėtas tik dabar
REKLAMA
Gardu Gardu filmavimo akimirkos
Pačioje nuotaikingiausioje kulinarinėje laidoje „Gardu Gardu“ kaip įprastai šeštadienio ryte ir vėl žiūrovus linksmins ir stebins šefai Gian Luca Demarko ir Ali ...
Gurmaniškos idėjos pusryčiams
Šį savaitgalį TV3 laidos „La Maistas“ studijoje laidos šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos viešnia  Gabrielė Žutautaitė dalinsis netradicinėmis, bet ...
Perlinių kruopų košė (Nuotr. worldrecipes.eu)
„Ši perlinių kruopų košė pagaminama labai greitai, o taip pat ji yra mano šeimos mėgstamiausia“, – sako recepto autorė. Ingredientai: 100 gramų perlinių kruopų; ~10 gramų ...
Lietuvės konditerės darbai sužavėjo tarptautinio konkurso teisėjus (nuotr. asm. archyvo)
Apie konditerę Daivą Pečiulienę ir jos kuriamus įspūdingus tortus Lietuvoje jau yra girdėjęs ne vienas žmogus. Jos vardas garsiai skambėjo ir tarptautiniame konditerių konkurse ...
Vištienos troškinys su bulvių košės kepurėle (Nuotr. Samčio užrašai)
„Vaikai irgi valgė noriai, o ponas Samtis net pakartojimo prašė. Išvada? O išvada tokia, kad iš paprastų produktų galima susikurti vos ne 10 balų vertą vakarienę“, – sako ...
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų