REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Daugelis iš mūsų mano, kad turime tiesiog apvalų veidą, tačiau jeigu žvelgdami į veidrodį senais lūpų dažais apvesite veido kontūrus, pamatysite, kad jo forma yra visiškai kitokia, rašoma littlethings.com.

Daugelis iš mūsų mano, kad turime tiesiog apvalų veidą, tačiau jeigu žvelgdami į veidrodį senais lūpų dažais apvesite veido kontūrus, pamatysite, kad jo forma yra visiškai kitokia, rašoma littlethings.com.

REKLAMA

Galite pastebėti, kad jūsų veidas labiau panašus į širdies, ovalo ar deimanto formą – o gal į jų visų derinį.

„Jūsų veido forma gali atskleisti jūsų asmenybę ir bendrą požiūrį į gyvenimą“, - sako veido skaitymo ekspertas Jeanas Haneris.

Jo teigimu, dauguma žmonių neturi išskirtinės veido formos, o greičiau kelių formų derinį. Tačiau paprastai yra viena dominuojanti forma ir ji gali daug atskleisti apie jūsų asmenybę.

Deimanto formos veidas

 

Deimanto formos veidas smailėja ties kakta ir smakru, o viduryje yra platesnis.

„Kas turi tokio tipo veidą, mėgsta valdyti, ir viskas, ką jie liečia, atrodo, kad kibirkščiuoja. Jie labai orientuoti į detales ir dėl to jie dirba itin kokybiškai“, – sako Jeanas Haneris.

REKLAMA
REKLAMA

„Žmogus su tokios formos veidu labai laisvai bendrauja ir tiksliai kalba. Tačiau, kaip ir deimantas, žodžiai, kurie išeina iš jų burnos, kartais gali būti aštrūs kaip peilis, jeigu juos įskaudinsite“, – pridūrė jis.

REKLAMA

Ovalo formos veidas

 

Ovalus veidas yra „pailgas, žandikaulis siauresnis nei skruostikauliai“, - sako Jeanas Haneris. Iš esmės, skruostikauliai yra plačiausia veido dalis.

Žmonės, turintys tokio tipo veidą, yra praktiški ir metodiški. Ir nors jie yra ambicingi, jų žodžiai panašūs į medų – jie visada žino teisingą pasakymą, po kurio kitas žmogus jaustųsi gerai.

Tačiau dėl poreikio paguosti ir nuraminti žmones, jų žodžiai kartais trukdo jiems patiems būti nuoširdžiais.

Dėl savo išlaikomų proporcijų ovalus veidas dažnai laikomas idealia veido forma.

Kvadrato formos veidas

 

Plati kakta ir stipri žandikaulio linija yra pagrindinės kvadratinio veido savybės.

Žmonės, turintys kvadratinius veidus, trykšta energija ir turi išties didelę ištvermę. Dėl šios priežasties jie mėgsta imtis didelių projektų.

REKLAMA
REKLAMA

Jie taip pat turi tvirtą sąmojį ir analitinį protą. Jie yra natūraliai gimę lyderiai, kurie visada būna ramūs ir susikaupę, net ir aplinkoje, kurioje patiriama daug streso.

Širdelės formos veidas

 

Jei turite plačią kaktą ir siaurą smakrą, turite širdelės formos veidą.

Žmonės, turintys tokios formos veidus, iš tikrųjų yra geros širdies, labai kūrybingi ir pasižymi stipria intuicija. Vis dėlto jie gali būti šiek tiek įkyrūs.

„Tai parodo, kad jie turi neįtikėtiną vidinę jėgą, tačiau taip pat gali būti užsispyrę, nes yra tokie stiprūs“, – sako Jeanas Haneris.

Trikampio formos veidas

 

Trikampio veido formą parodo siaura kakta, bet plati žandikaulio linija.

Žmonės su trikampiais veidais paprastai būna kūrybingi, meniški ir jautrūs, tačiau nenuvertinkite jų, nes jie taip pat gali būti kaip reikiant ugningi!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Taip pat jie būna labai sėkmingi dėl savo ryžto.

„Ši forma reiškia, kad jūs paprastai norite valdyti ir kuo siauresnė kakta link žmogaus viršugalvio, tuo labiau jis valdingesnis“, – sako ekspertas.

Stačiakampio veido forma

 

Stačiakampio veido forma, dar vadinama „pailga“.

Žmonės, turintys tokio tipo veidą, yra mąstytojai ir vertina logiką, tačiau dažnai viską permąsto.

Jie mieliau nekalba apie savo jausmus ir mėgsta planuoti. Jie yra strategiški ir veiksmingi.

Dėl poreikio pašalinti savo vidinę įtampą, kurios jie neišreiškia žodžiu, jie linkę treniruotis, kad pabėgtų nuo savo pačių minčių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų