REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien Lietuva atsisveikina su humoristu, TV laidų ir projektų vedėju Vitalijumi Cololo. 13 valandą už Vitalijų aukojamos mišios.

Šiandien Lietuva atsisveikina su humoristu, TV laidų ir projektų vedėju Vitalijumi Cololo. 13 valandą už Vitalijų aukojamos mišios.

REKLAMA

Vitalijaus artimieji buvo pakviesti atsisveikinti su juo Druskininkinkų laidojimo namuose „Nutrūkusi styga“. Pirmadienį, gruodžio 9-ąją 13 val., V. Cololo bus palaidotas Druskininkų „Ratnyčios“ kapinėse.

Iš laidojimo namų urną išnešė Vitalijaus Cololo dukra Evita Cololo. Šalia jos, kalijos žiedu nešina, ėjo Vitalijaus žmona Inga.

Vitalijaus žmona ir dukra neslėpė ašarų. Už jų – urną į mašiną lydėjo Vitalijaus artimieji bei draugai. Į katafalką įkėlus Vitalijaus urną, žmona netramdydama emocijų ištarė kelis jaudinančius žodžius: „Nenori išvažiuoti“. 

Atsisveikina draugai ir artimieji 

Pagerbti humoristą susirinko daugybė žmonių, tarp jų ir komikas Raimondas Šilanskas, Gintautas Kirkila-Klarkas iš grupės „Balius", Indrė Stonkuvienė, aktorė Aušra Štukytė. Atsisveikinti su a. a. V. Cololo atvyko mokyklinis autobusiukas jo gerbėjų ir baikerių klubas.

REKLAMA
REKLAMA

Šeima nuoširdžiai dėkoja visiems už palaikymą, bet prašo gerbti privatumą ir šį skausmingą laikotarpį leisti jiems ramiai gedėti. „Dėkojame visiems už palaikymą. Jaučiame visų Jūsų paramą. Netikėta Vitalijaus mirtis pribloškė mus visus. Vis dar bandome suprasti ir įsisąmoninti tai, kas įvyko. Bet kalbėti apie tai per sunku. Todėl prašome nedraskyti širdies skambučiais ir klausinėjimais“, – prašė velionio žmona Inga.

REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad Vitalijus kartu su žmona Inga atostogavo Ispanijoje ir lankėsi pas artimą bičiulį Valdą Burnį, dar žinomą kaip grupės „Išjunk šviesą“ vokalistą. Gruodžio 2-ąją Lietuvą sukrėtė žinia apie netikėtai mirusį humoristą. Vyras mirė Ispanijoje, kur jam buvo atlikta operacija.

„Taip atsitiko, visiems šokas. Viskas labai netikėta, nieko negaliu papasakoti. Šeimos pageidavimu, kol kas jokių komentarų negaliu duoti. Esu šalia, yra kitų rūpesčių, viskas įvyko greitai ir netikėtai“, – apie situaciją kalbėjo Valdas.

Druskininkuose gimęs graikų kilmės V. Cololo dirbo TV3 televizijoje, kurioje vesdavo įvairias pramogines laidas, dalyvavo televizijos projektuose, taip pat vaidino kino filmuose.

Rugpjūčio 3-iąją garsiam vyrui suėjo 45-eri. 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų